TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Liam Paynes oväntade namn- val på bebisen hyllas: "Tack"

03 maj, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I mars blev forne One Direction-stjärnan Liam Payne och sångerskan Cheryl Cole föräldrar till en liten son. Först nu har han fått ett namn.
Annons

Den 22 mars välkomnade artistparet Liam Payne, 23, och Cheryl Cole, 33, en son. Fram tills nu har de hållit tyst om vad pojken heter, men den 2 maj twittrade Liam Payne att sonen ska heta Bear, efter den kände irländske äventyraren och tv-personligheten Bear Grylls, 42.

Bear Grylls var inte sen på att svara på tweeten:

– Bra val! Kärlek och välsignelser till er eftersom ni nu startar det största äventyret…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Liam Payne replikerade snabbt:

– Tack mannen! Hoppas han växer upp med en bråkdel av ditt mod! Du är kung.

Det går inte att ta miste på att den forne One Direction-medlemmen Liam Payne är ett stort fan av Bear Grylls och hans överlevnadsserie “Man vs. Wild” som sändes i flera år på brittisk tv.

När lillbjörnen föddes delade båda de nyblivna föräldrarna en bild på Instagram föreställande Liam Payne med sonen i famnen. Liam passade då på att hylla sin flickvän:

– Jag hyser en stor respekt för hans otroliga mamma och hur hon har gått igenom allt det här. Hon har verkligen besannat mina drömmar.

Naaaw!

Liam Payne och Cheryl Cole blev ett par 2016 men har jobbat ihop i flera år.

Foto: IBL

Annons