LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Liam Hemsworths nya romans med Gabriella Brooks

16 dec, 2019 
AvErika Svensson
Liam Hemsworths nya kärlek – efter uppbrottet från Miley Cyrus
Liam Hemsworth började dejta igen strax efter skilsmässan från artisten Miley Cyrus.
Nu ryktas det om att han har inlett en ny relation med modellen Gabriella Brooks.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Snart ett halvår har gått sedan Miley Cyrus, 27, och Liam Hemsworth, 29, annonserade sin skilsmässa efter att ha dejtat till och från i tio års tid.

– De utvecklas ständigt både som partner och individer, de har bestämt att det här är det bästa medan de båda fokuserar på sina enskilda karriärer, sa en representant i tidningen People, i samband med skilsmässan.

Det dröjde inte länge innan båda gick vidare på varsitt håll; Miley Cyrus med först Kaitlynn Carter och nu senast med sångaren Cody Simpson. Liam Hemsworth har under hösten setts kyssa australiska skådisen Maddison Brown, 22. Men nu är det en annan australisk skönhet som gäller, och hon har redan träffat skådisens föräldrar!

Gabriella Brooks möt med Liams föräldrar

I mitten av december begav sig Liam Hemsworth hem till Australien för att fira jul med nära och kära. I helgen syntes han på en lunch med sina föräldrar Craig och Leonie i Byron Bay. Med sig hade han också 21-åriga modellen Gabriella Brooks.

Annons

På bilder som Daily Mail Australia har publicerat ses Gabriella skaka hand och kramas med Leonie medan Liam står leende i bakgrunden. Familjen skrattade sedan ihop under lunchen och det verkade som att Gabriella gjorde ett gott intryck på sina nya svärföräldrar.

Gabriella Brooks tidigare relation

Likt nya pojkvännen Liam har också Gabriella Brooks nyss kommit ur en offentlig relation. I april bröt hon upp från The 1975-sångaren Matt Healy, 30.

– De har haft problem i relationen länge och det blev inte bättre av att han turnerade väldigt mycket under året, sa en källa till The Sun då.

Paret ska ha varit tillsammans i fyra år. Trots sin unga ålder har Gabriella lyckats slå igenom rejält som modell. Hon har bland annat jobbat med kampanjer för klädjätten Topshop.

FOTO: TT

Annons