LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Liam Hemsworths nya liv efter skilsmässan från Miley Cyrus

08 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
I augusti kom nyheten att Miley Cyrus och Liam Hemsworth valt att gå skilda vägar – bara sju månader efter sitt bröllop.
Sedan dess har Miley börjat dejta på nytt medan Liam valt att hålla en låg profil.
Men nu kommer uppgifter om att även han gått vidare.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Det har nu gått två månader sedan världen nåddes av beskedet att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar – endast sju månader efter sitt hemliga bröllop. Miley och Liam hade länge haft ett stormigt av-och-på-förhållande efter att de började dejta 2009 och 2013 meddelade paret att de brutit sin då ettåriga förlovning, för att tre år senare återförenas med samma förlovningsring på Mileys finger.

Men i augusti i år fick den långa kärlekssagan ett slut när parets skilsmässa tillkännagavs. Kort därpå hittade Miley kärleken på nytt i Kaitlynn Carter, 31. Relationen visade sig däremot bli kortvarig och bara veckor efter att de två ryktats flyttat ihop kom nya uppgifter om att Miley och Kaitlynn gjort slut. Nu ryktas Miley istället dejta den australiska sångaren Cody Simpson, 22.

Uppges ha gått vidare efter skilsmässan

Nu verkar det som att även Liam Hemsworth har gått vidare. En källa till Hollywoodlife berättar att skådespelaren mår mycket bättre och att han helt förlikat sig med det faktum att relationen med Miley är över.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Liam behövde lite tid att komma över förhållandet, men han är på en riktigt bra plats nu och mår bättre och bättre varje dag, berättar källan och fortsätter:

– Han har helt fokuserat på att gå vidare med en positiv inställning och har inget intresse av att dejta, i alla fall inte just nu.

Liam Hemsworth är mitt uppe i inspelningarna av en kommande film och enligt Hollywoodlife har han en fysisk krävande roll. En andra källa berättar att all den fysiska aktiviteten bara gör gott för skådespelaren, som ofta använder surfing och träning som en slags terapi.

Men det är inte bara träning som har gjort att Liam mår bättre. Tiden efter skilsmässan har han tillbringat till stor del med familjen. Källan berättar vidare att hans familj, däribland brodern Chris Hemsworth, 36, varit till stor hjälp för Liams välmående.

– Tid med familjen hjälper honom alltid att komma tillbaka på banan.

Liam vill avsluta året på topp

Ytterligare en källa belyser hur viktig familjen har varit för Liam, och att han nu återigen är sig själv efter den tuffa tiden.

– Han är tillbaka till sitt bästa jag, den Liam som alla känner och älskar. Han kan inte fokusera på vad Miley gör, eftersom de inte längre är i ett förhållande och inte heller vänner. Liam har gått vidare, berättar källan för Hollywoodlife och fortsätter:

– Han vill avsluta det här året på topp, och det kommer han att göra.

FOTO: Charles Sykes/TT

Annons