LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Liam Hemsworths första ord om uppbrottet från Miley Cyrus

13 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Liam Hemsworths första ord om uppbrottet från Miley Cyrus
För några dagar sedan kom chockbeskedet – Hollywoodparet Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gått skilda vägar efter sju månader som gifta. Sedan dess har flera rykten florerat och nu väljer Liam att kommentera uppbrottet för första gången.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Det var under söndagen som chockbeskedet kom om att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar – efter endast sju månader som gifta.

Paret har haft en stormig relation och varit kända för sitt av- och på-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på annat håll i Patrick Schwarzenegger, 25. Men förhållandet med Patrick höll dock inte längre än ett år.

Sakta men säkert började Miley Cyrus och Liam Hemsworth komma tillbaka i varandras liv och 2016 sågs Miley återigen med samma förlovningsring på fingret som hon hade fått av Liam fyra år tidigare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter återföreningen har paret sett mer stabila ut i sitt förhållande än någonsin – och i december lovade de varandra att vara varandras för alltid då de sa ja till varandra under det hemliga bröllopet i deras gemensamma hem i Nashville.

Annons

Dementerar rykten

Nyligen skrev brittiska Daily mail att Miley desperat ska ha försökt att rädda äktenskapet med sin make. Hon ville gå i parterapi, men det ville inte han. Det ryktas också om att Hollywoodparet ska ha gjort slut redan i juni efter att de glidit i från varandra.

För första gången sedan uppbrottet blev känt kommenterar nu Liam Hemsworth det hela och dementerar därmed de rykten som spridits.

”Hej alla. Bara en snabb uppdatering för att säga att Miley och jag nyligen har separerat och jag önskar henne inget annat än god hälsa och lycka i framtiden”, skriver Liam på Instagram och fortsätter:

”Det här är en privat angelägenhet och jag har varken gett, eller kommer att ge, någon kommentar till någon journalist eller media. Alla rapporterade citat kopplat till mig är falska. Fred och kärlek”.

Även Miley har tidigare kommenterat uppbrottet på sin Instagram.

”Kämpa inte emot evolutionen, för du kommer aldrig att vinna. Som berget som jag står på toppen av, vilket en gång var under ytan, sammankopplad med Afrika, förändring är oundviklig. Dolomiterna skapades inte över en natt, det tog över en miljon år för den här magnifika skönheten att formas”, skriver Miley och fortsätter:

”Min pappa sa alltid till mig “Naturen skyndar sig aldrig men den är alltid i tid”… det fyller mitt hjärta med frid och hopp att VETA att det är sant. Jag lärde mig att respektera planeten och dess process och jag är fast beslutsam att göra detsamma för min egen…”.

FOTO: TT/Backgrid USA, TT/Gregory Pace

Annons