LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Liam Hemsworths chock efter Miley Cyrus uttalande om skilsmässan

17 sep, 2019 
Liam Hemsworths chock: läste om sin egen skilsmässa
Det finns vissa sätt som är värre att bli dumpad på än andra.
Nu avslöjar en nära vän till Liam Hemsworth att han läste om sin egen skilsmässa från Miley Cyrus på sociala medier, innan han visste om det själv.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Det var i augusti som chockbeskedet kom om att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar efter endast sju månader som gifta.

Vägen har inte alltid varit spikrak för paret, som länge varit kända för sitt stormiga på- och av-förhållande. 2013 gick det så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på annat håll i Patrick Schwarzenegger, 25.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men förhållandet med Patrick höll dock inte längre än ett år. Sakta men säkert började Miley Cyrus och Liam Hemsworth komma tillbaka till varandra och 2016 sågs Miley återigen med samma förlovningsring på fingret som hon hade fått av Liam fyra år tidigare. Efter återföreningen har paret sett mer stabila ut i sitt förhållande än någonsin – och i december lovade de varandra att vara varandras för alltid då de sa ja till varandra på det hemliga bröllopet i deras gemensamma hem i Nashville.

Annons

Liam hade ingen aning

Men nu verkar kärlekssagan vara över en gång för alla. Bara någon timme innan det blev officiellt att paret Cyrus – Hemsworth separerat, syntes Miley Cyrus kyssa och mysa med Brody Jenners, 35, ex-fru Kaitlynn Carter, 30. Miley Cyrus ska nu bo tillsammans med Kaitlynn och de ryktas om att de är ett par. Och som om det inte vore nog med det avslöjas det nu att Lim Hemsworth fick reda på sin skilsmässa genom att läsa om den i tidningar och på sociala medier.

Enligt nyhetssajten Page Six var Liam Hemsworth i Australien när Miley Cyrus genom sin pressperson talade ut till tidningar om att de valt att gå skilda vägar.

– Liam och Miley har kommit överens om att gå skilda vägar. De tycker båda att det är för deras bästa och de vill fokusera på sig själva och sina karriär. De är forfarande föräldrar till deras densamma djur och de ska dela vårdnaden om dem kärleksfullt. Snälla respektera deras val och deras privatliv, sa hennes representant vid tillfället.

Detta ska enligt källan till Page Six varit en chock för Liam att läsa då han inte hade pratat med Miley Cyrus om att göra det offentligt än.

– Han blev väldigt överrumplad, säger källan till nyhetssajten.

FOTO: TT

Annons