TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Levande Ken-dockan visar upp kroppen – efter att ha tagit bort revbenen: "Har gjort 60 operationer"

27 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Rodrigo Alves är kanske mest känd som den livslevande Ken-dockan. Nu har profilen också opererat bort fyra revben och visar upp resultatet.
Annons

Den brasilianska tv-stjärnan Rodrigo Alves, 34, brukar ofta kallas för den levande Ken-dockan och har genomgått 60 plastikoperationer för att förändra sitt utseende. Han har minst sagt investerat pengar i sina operationer och erkänt att han har spenderat inte mindre än fyra miljoner kronor på sin look.

I januari la han sig under kniven ytterligare en gång och opererade då bort fyra revben för att få en smalare midja. Men det är först nu, en månad senare, som han visar upp resultatet. Nyligen fångades Rodrigo Alves nämligen på bild när han var på väg ut för att äta lunch tillsammans med en anan känd profil inom extrema plastikoperationer: Sophia Vegas, kvinnan som säger sig ha världens smalaste midja.

På bilderna bär han en vit kostym, en blå skjorta och en vit korsett som formar hans midja efter operationen. Enligt Daily Mail ska Rodrigo ha opererat bort revbenen just för att hans kavajer skulle sitta bättre på honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons