TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Laura Harrier är Justin Therouxs nya flickvän

03 okt, 2018 
AvOla Brising
Justin Theorux med Laura efter Jennifer Aniston
I våras gick Justin Theroux och Jennifer Aniston skilda vägar. Nu har stjärnan funnit kärleken med Laura Harrier som han hoppas kunna bilda familj med.
Annons

Efter skilsmässan från Vänner-stjärnan Jennifer Aniston, 49, i februari tillbringade Justin Theroux, 46, mycket tid med Jennifers väninna Emma Stone, 29, och det gick långtgående rykten om att de var ett par. I början av sommaren pratades det till och med om att de var på väg att flytta ihop.

– Han har sagt till sina vänner att han flyttar till Los Angeles ett tag och det verkar som att han kommer bo hemma hos Emma. Det är det ultimata sveket. Stackars Jennifer. Ingen rast, ingen ro, sa en källa till sajten Life & Style Magazine.

I juli dementerade dock en nära vän till både Emma och Justin på sajten Gossip Cop att de hade en kärleksrelation:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har ingen romans. De är bara nära vänner och kollegor.

Så sent som för en dryg månad sedan förklarade Jennifer i en lång intervju med InStyle att ett problem i förhållandet med Justin var att hon inte kunde få barn med honom:

– Ingen vet vad som pågår bakom stängda dörrar. Ingen tänker på hur känsligt det kan vara för mig och min partner, de har ingen aning om vad jag gått igenom ur ett medicinskt perspektiv eller ur ett känslomässigt perspektiv.

Annons

Men nu verkar det som om Justin äntligen har funnit kärleken igen med den betydligt yngre skådisen och modellen Laura Harrier, 28, som bland annat hade en rollen i filmen Spider-Man: Homecoming förra året. Den första gången det ryktades att de var ett par var redan i maj då de sågs hänga och skratta ihop på en lyxyacht i södra Frankrike.

Och nu har de två fotograferats igen bara för några dagar sedan då de hade en mysig helg tillsammans i romantikens huvudstad Paris. Trots att de såg till att hålla sig på någon meters avstånd från varandra och gömde sig bakom mörka solglasögon då de såg att en papparazzi-fotograf fått korn på dem märktes det tydligt att det låg mer än bara vänskap i luften.

Nu återstår det att se om Justin, som fast han börjar närma sig 50 och inte har några egna barn ännu, kan bygga något varaktigt med Laura. För att han drömmer om att bilda familj är ingen hemlighet. Hollywoodstjärnan har länge längtat efter att bli pappa.

Foto: IBL

Annons