Realitystjärnan Larry Myers Jr död efter hjärtinfarkt – vägde 426 kilo

22 jun, 2023 
https://image.hant.se/IMG_3203.jpg.jpg?imageId=9789232&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Johanna Talamo
Larry Myers Jr död
TMZ rapporterar att en av de medverkande i realityserien Mitt 300 kilo tunga liv Larry Myers Jr har dött till följd av en hjärtinfarkt.
”Det är med stor sorg vi tillkännager att min käre kusin Larry Myers har dött”, skriver kusinen Todd Darrell på Facebook.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Folkkära kändisar som lämnat oss 2022
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Larry Myers Jr var en av deltagarna i förra årets upplaga av Mitt 300 kilo tunga liv som sändes i januari 2022. Under realityserien vägde Myers upp mot 426 kilo och han medverkade i programmet efter att ha genomgått en operation för viktnedgång – men operationen ledde istället till att han gick upp i vikt.

I programmet berättar Myers även att hans bror och mammas död påverkat hans matvanor och fått honom att börja äta för mycket. Programmet Mitt 300 kilo tunga liv kan ses på Kanal 11 i Sverige och på TLC.

Larry Myers Jr blev 48 år gammal

Larry Myers Jr dog till följd av en hjärtattack i sin bostad i Houston, Texas. Familjen gick ut med den tragiska nyheten om Myers bortgång på Facebook.

Annons

”Larry kämpade och övervann några av de största utmaningarna han någonsin ställdes inför. Vila i frid Junior, vi kommer att sakna dig”, skriver Myers kusin, Todd Darrell.

Familjen skriver även i en insamling de påbörjat för att täcka begravningskostnader att Myers aldrig lät sina viktproblem vara ett hinder för den kärlek och vänlighet som han visade för alla han mötte.

Larry Myers Jr blev 48 år gammal.

FOTO: YOUTUBE

Annons