Artikeln innehåller reklamlänkar

Läkarna avslöjar: Det ligger bakom Megan Fox stora förvandling

Meghan Fox förvandling

Flera har noterat att Megan Fox ändrat sitt utseende genom åren. Nu ger kirurger en analys på vad som kan ligga bakom det – men är inte helt eniga om svaret.

Det är ingen hemlighet att det skett en förändring i skådespelaren Megan Fox, 32, ansikte under hennes år i rampljuset. Det är många som hävdar att det är ett flertal skönhetsingrepp som ligger bakom Hollywood-stjärnans förändrade utseende. Enligt den amerikanska nöjessajten Radar Online har flera ledande skönhetskirurger berättat vad hon, enligt deras beräkningar, gjort i sitt ansikte.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Plastikkirurgen Tim Sayed har inte gjort operationer på Megan, men till Radar Online hävdar han trots det att han vet vad det är för olika ingrepp som har gjorts i Megans ansikte.

– Det rör sig troligen om flera skönhetsingrepp som utförts i hennes ansikte. Hennes ögon har fått en annan form med hjälp av en operation på ögonlocken. Hon har också botox i pannan, säger han och fortsätter sin analys av stjärnan:

– Megan har också med största sannolikhet sprutat in en del fillers i läpparna, antingen Juvederm eller Restylane och fillers i kindbenen för att få till den där den looken som hon har. Hennes näsa visar också tecken på en operation med korrigerande förfining av nästippen och en smalare näsrygg.

En annan plastikkirurg, Adam Schaffer, har även han delat sina tankar om Megans förvandling till Radar Online. Han, precis som Tim Sayed, har inte heller gjort några ingrepp på stjärnan. Han i sin tur tror mycket på att det hela handlar om att hon tagit väl hand om sin hy, både när det gäller att skydda sig från sol och återfukta den väl.

– Megan har väldigt få brister i ansiktet som rynkor eller pigmenteringar. Det kan bero på att hon har använt sig av väldigt bra solskydd och ansiktskrämer, men det kan också bero på botox, fillers och/eller hudvårdsprodukter, säger han och fortsätter:

– Hennes nuvarande look är mer konsekvent med en mogen kvinna i motsats till en kvinna i tonåren, som tidigare.

Han tillägger även att hennes problemfria hy kan bero på olika typer av ansiktsbehandlingar, men att oavsett vad hon gjort för något ser fantastisk ut!

Se bilder på Megan Fox genom åren:

Megan Fox 2005.

Megan Fox 2013.

Megan Fox 2009.

Megan Fox 2013.

Megan Fox 2014.

De allra nyaste bilderna på Megan Fox från november i år.

LÄS MER: Fansen rasar mot Megan Fox efter bilden på barnen: ”Kommer bli deras fall”

LÄS MER: Fansen rasar mot Megan Fox efter bilden på barnen: ”Kommer bli deras fall”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!