Maghånades efter Super Bowl – Lady Gagas briljanta svar

Maghånades efter Super Bowl – Lady Gagas briljanta svar

Lady Gaga har hånats för sin mage efter Super Bowl-framträdandet. Nu svarar stjärnan upp på kritiken på ett helt briljant sätt.

 

Att uppträda på Super Bowl är något av det största en artist kan göra. I helgen var det Lady Gaga30, som fick äran att underhålla, och hon gjorde ingen besviken med sitt medley av superhits.

Men det är tyvärr inte hennes artistiska insats som varit den stora snackisen efteråt, istället blev det hetaste samtalsämnet stjärnans mage.

Några personer lyckades nämligen störa sig så mycket på hennes näst intill obefintliga maghull att de var tvungna att vädra sin åsikter på sociala medier, något som fick vatten på kvarn och helt plötsligt visade det sig att tusentals personer hade synfel och kände sig tvingade att skriva elaka kommentarer.

Det har nu gått så långt att Lady Gaga själv kommenterar det på sin Instagram.

Jag har hört att min kropp är ett diskussionsämne och jag vill bara säga att jag är stolt över min kropp och du borde vara stolt över din med. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gör. Jag skulle kunna ge dig en miljon anledningar till att du inte behöver bry dig om vad någon annan tycker för att lyckas“, skriver hon till en bild från showen.

Bilden publicerades under onsdagsmorgonen och fick snabbt tusentals uppmuntrande kommentarer.

Var dig själv och bara dig. Det är det som gör oss till vinnare. Tack så mycket alla ni som stöttar mig. Jag älskar er“, avslutar Lady Gaga sitt inlägg.

Vi kan bara hålla med – Lady Gaga är sjukt cool och hennes kropp är perfekt precis som den är!

 

LÄS OCKSÅ: Lady Gagas succé på Super Bowl – hyllade uppträdandet

LÄS OCKSÅ: Vi har bilderna inifrån Lady Gagas lyxkåk

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN