Lady Gaga om relationen med Bradley Cooper

Lady Gaga om relationen med Bradley Cooper

Efter månader av spekulationer, nu bryter Lady Gaga tystnaden om relationen med skådespelaren Bradley Cooper.
I en stor intervju med Elle berättar 33-åringen sanningen.
– Vi skapade en kärlekssaga, säger hon.
Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley Cooper
Slå på ljud

Lady Gaga, 33, och Bradley Cooper, 44, fick hela världen att undra över om de verkligen spelade känslorna – eller om det var på riktigt – när de uppträdde på Oscarsgalan i början av året. Duon framförde duetten Shallow från filmen A star is born, och i direktsändning sprakade det mellan dem.

Att Lady Gaga bara veckor tidigare dumpat fästmannen Christian Carino gav vatten på kvarnen. Förvisso fanns Bradley Coopers flickvän Irina Shayk med under galan, men när det stod klart att de gjorde slut några få månader senare har romansryktet fortsatt.

Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan 2019

Kemin mellan Lady Gaga och Bradley Cooper under Oscarsgalan spädde på ryktet om att de fallit för varandra även i verkligheten.

Nu bryter Lady Gaga tystnaden om relationen med Bradley Cooper i en intervju med Elle.

– Kort sagt tycker jag att det är löjligt. Jag menar, vi skapade en kärlekssaga. För mig, som artist och skådespelare, självklart ville vi att folk skulle tro att vi var kära, säger artisten i intervjun.

Lady Gaga om kemin med Oscarsgalan

Hon menar att kemin som uppstod mellan dem på scenen under Oscarsgalan var något de övat på och som de ville få fram för publikens skull.

– Vi ville att folk skulle känna kärleken under Oscars. Vi ville att det skulle gå rakt genom linsen och till alla tittare som såg sändningen. Vi jobbade hårt på det i flera dagar. Vi strukturerade upp hela grejen, det var en uppvisning. Sanningen är att när vi pratade om det sa vi ”jo, vi gissar vi gjorde ett bra jobb”.

Efter att ha vunnit en Oscar för filmen A star is born har Lady Gaga tänkt över vad hon vill med framtiden. Hon säger att hon nu kommer att fokusera på att dela med sig av sig själv på ett annat sätt än att exempelvis dyka upp i köttklänningar på röda mattor.

Lady Gagas nya mål efter A star is born

– Efter att ha gjort A star is born och ha jobbat med Bradley Cooper, och min upplevelse att till och med ha vunnit en Oscar, så vände jag mig mot mig själv ”du har ett större uppdrag på den här jorden än att skrämma skiten ur folk. Ditt uppdrag är att ge folk en form av kärlek genom din konst som lyfter upp dem”, säger hon.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN