Artikeln innehåller reklamlänkar

Lady Gaga oigenkännlig – se bilderna som förvånar fansen

Bilderna på Lady Gaga chockar fansen

Lady Gaga väcker alltid uppmärksamhet med sina fantasifulla klädkreationer. Nu har bilder dykt upp på Lady Gaga som visar en annan bild av stjärnan.

Artisten Lady Gaga, 32, är minst lika känd för sina avantgardistiska outfits som för sin musik. Ingen kan väl glömma hennes uppmärksammade köttklänning från 2010 och sedan dess har hon burit den ena extravaganta kreationen efter den andra.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Med bakgrund av detta är det svårt att tänka sig att Lady Gaga någonsin sett ut som en vanlig skolelev. Men nu har det dykt upp nästan 20 år gamla bilder på Lady Gaga.

Bilderna kommer från stjärnans årsbok från 1999. Då gick hon under namnet Stefani Joanne Germanotta och var 13 år gammal.

På bilderna syns bland annat en glad Stefani Joanne Germanotta med mörkblont hår stå med armen om en skolkamrat och le mot kameran. På en annan bild står hon på scenen iklädd en hatt och repeterar en pjäs. Drygt tio år senare skulle hon bli en av världens mest kända artister.

Lady Gaga är inte bara sångerska utan har också stor skådespelartalang. Hon har hyllats stort för sin insats i filmen A star is born där hon spelar mot Bradley Cooper, 44. Lady Gaga har blivit nominerad till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll och slåss om priset mot storheter som Glenn Close, 71, och Olivia Coleman, 45.

Prisats för musiken

Filmen hade premiär i höstas och musiken från A Star Is Born toppar Spotifys hitlistor. Låten Shallow har strömmats över 250 miljoner gånger. Shallow har också vunnit en Golden Globe för bästa låt.

Just nu är Lady Gaga aktuell med showen Enigma i Las Vegas. Under premiären strax innan nyår framförde hon Shallow live för första gången. Det blev en känslosam historia för Lady Gaga som blev tvungen att ta en paus under låten när hon började gråta.

– Under lång tid kände jag mig så missförstådd, hur jag klädde mig, hur jag såg ut, min attityd. Folk trodde att jag var ytlig, men det här är djupt som fan. Jag älskar er så mycket, ni är stjärnor, sa Lady Gaga då till publiken.

Se bilderna på Lady Gaga här:

Lady Gaga visade sig på röda mattan infrö Golden Globe galan.

13-åriga Lady Gaga.

Det är svårt att känna igen Lady Gaga på skolboksbilderna.

Lady Gaga med en kompis – för nästan 20 år sedan.

Redan som liten gillade Lady Gaga att stå på scenen.

LÄS MER: Här är budgetprodukten som Lady Gaga färgar sitt hår med

LÄS MER: Här bryter Lady Gaga ihop i tårar på scen – efter känslosamma låten

FOTO: Instagram, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN