TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenners bild får fansen att spekulera om bröllop

01 mar, 2017 
Hänt
Kylie Jenner har storslagna framtidsplaner. Stjärnan har förlovat sig med rapparen Tyga, men anledningen till att hon är så angelägen om ett kommande bröllop är kanske inte den bästa...
Annons

Kylie Jenner, 19, och rapparen Tyga, 27, har varit tillsammans i två år och de verkar själva tycka att det är hög tid att ta förhållandet till nästa nivå. Enligt uppgift är Kylie besatt av att planera ett storslaget bröllop, men inte på grund av hennes kärlek till Tyga. Den främsta anledningen sägs vara att hindra Tyga från att vara otrogen!

– Kylie vill verkligen gifta sig med Tyga, men hon är rädd att han ska vara otrogen och hon tror att ett bröllop kommer att stoppa honom, säger en källa till sajten Radar Online.

Rapparen är just nu ute på turné i Europa och distansen tar kål på Kylie, som sägs bli väldigt svartsjuk vid tanken på alla kvinnor Tyga kan träffa under tiden. Men hon har sina knep för att hålla pojkvännen i schack.

– Hon brukar klä sig sexigt när hon är ute och hoppas bli fotograferad så att Tyga ska se henne. Han älskar när hon klär sig sexigt för honom, men när han inte är med vill han hellre att hon går klädd i mjukiskläder. Barnsligt, men det fungerar, säger källan.

Annons

Kylie tror nu att en vigsel är lösningen på alla problem, och hon sägs ha hela den stora dagen förberedd in i minsta detalj.

– Hon har bröllop på hjärnan, det enda hon tänker på är klänningar, ringar och smekmånader. Allt är i princip planerat i hennes huvud, nu vill hon bara att Tyga ska fria.

Nu verkar det som att hon har fått sin vilja igenom. Den yngsta systern i Kardashian-klanen har ofta olika stora diamanter på sitt ringfinger. Och nu har hon flashat en ny på sina sociala medier. Något som liknar en förlovningsring mer än de tidigare. Och med tanke på hennes önskan om bröllop så är det inte helt omöjligt att rapparen faktiskt har gått ned på knä för henne.

Av: Erika Svensson & Jonna Friberg Wennerberg

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons