Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenner och Kim Kardashian lika som bär på nya bilderna

Kylie Jenner och Kim Kardashian är kopior av varandra

Kim Kardashian och Kylie Jenner må vara konkurrenter på sminkmarknaden, men har en nära syskonrelation. På de nya bilderna som systrarna lagt upp på varsitt håll på Instagram är det slående lika varandra.

Kylie Jenner, 21, och Kim Kardashian, 38, är halvsystrar som har olika pappor, men samma mamma Kris Jenner, 63.

I realityserien Keeping up with the Kardashians, har dem tillsammans med de andra familjemedlemmarna bjudit in tittare till att ta del av deras glamorösa vardag under flera år. I serien har tittarna sett Kylies och Kims fina relation, när Kylie bland annat har frågat sin storasyster om råd om allt mellan himmel och jord under årens gång.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I säsong 15 av realityserien, ventilerar bland annat Kylie sin frustration kring att vara tvungen att anpassa sig till sin kropp efter att ha fött sin dotter Stormi. Kim är förstående och ger sin lillasyster peppande ord.

– Ärligt talat så inspirerar du mig så mycket, sa Kylie till Kim efter att hon fått ut sin frustration.

Lika som bär

Både Kim och Kylie är i sminkbranschen och driver varsina sminkföretag. Kylie startade sitt bolag Kylie Cosmetics 2015 och ungefär två år senare grundade Kim sitt KKW Beauty. Systrarnas olika produkter är mycket eftertraktade av fansen, som ofta hyllar bilder där tv-profilerna har på sig smink från sina olika företag.

Sajten Hollywoodlife rapporterar att både Kylie och Kim nyligen tillkännagav att de släpper nya produkter i respektive företag – och på bilderna på de två olika, nya läppstiften ser systrarna identiska ut.

I somras hade Kylie kort blont hår, men har nu gått tillbaka till svart igen och har låtit det bli långt och vackert vågigt. Det var i den frisyren som Kylie visade upp sig i det nya, matta röda läppstiftet som är en del av hennes kollektion hon kallar Mary Jo.

Bara fem dagar visade Kim upp sig själv på en bild från KKW Beauty, där hon alltså också bar ett intensivt rött läppstift. Med sitt svarta långa hår, såg hon ut som en kopia av sin lillasyster – så mycket att till och med Kylies följare har reagerat på likheten.

”Du ser ut som Kim Kardashian här”, skriver att fan på bilden på Kylie.

En annan följare tror att lillasyster försöker konkurrera med storasyrran.

”När Kim släpper sitt eget röda läppstift, så måste du visa henne”

Kolla bildspelet för att se hur lika systrarna är varandra.

Systrarna Kylie Jenner och Kim Kardashian står varandra nära men konkurrenter i sminkbranchen, då de driver varsitt sminkföretag.

Och här är Kylie i ett läppstift från kollektionen Mary Jo – visst är systrarna sjukt lika varandra`

LÄS MER: Kim Kardashian bryter tystnaden om fansens operationer: ”Smickrad”

LÄS MER: Internet älskar Kylie Jenners baddräkt – här hittar du den

FOTO: REX/Shutterstock/Matt Baron

SENASTE NYTT!