Kylie Jenner försvarar Jordyn efter otrohetsdramat mot Khloé

27 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Kylioe jenners reaktion på Jordyns otrohet mot khloé
Efter otrohetsskandalen som Tristan Thompson utsatte exet Khloé Kardashian för, valde lillasyster Kylie Jenner att försvara sin bästis Jordyn Woods till en början.
Annons

Khloé Kardashian, 34, blev tillsammans med basketspelaren Tristan Thompson, 27, 2016 och sedan dess har förhållandets kantats av en del skandaler. I april förra året rapporterades det om att basketspelaren varit otrogen med flera kvinnor — detta bara några dagar innan Khloé födde parets första barn, dottern True.

Men det skulle inte bli sista gången som Tristan skapade en otrohetsskandal mot sin flickvän. Nyligen kom det fram att han varit otrogen med Khloés syster Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21.

Us Weekly kunde bekräfta att basketspelaren hade setts hångla med Jordyn på en fest i Los Angeles, två dagar efter händelsen i februari.

Khloé ska sedan ha konfronterat både pojkvännen och Jordyn om händelsen och båda hade erkänt att ryktena stämde. Med den första otrohetsskandalen färskt i minnet, var detta droppen för Khloé som gjorde slut på den tvååriga relationen med Tristan.

– Khloé känner sig så sviken. Den här gången gör det mer ont för att personen som det var med är någon som är väl medveten om vad Khloé har gått igenom det senaste året. Jordyn är som en del av familjen, säger en källa till Us Weekly.

Annons

Kort efter att händelsen blivit känd skrev Khloé och tackade för allt stöd på sin Twitter.

”Jag har läst era snälla ord och de är en välsignelse för mig. Jag älskar er! Tack, tack! Jag kommer tillbaka när jag är på humör för att prata med er alla. Tills dess kom ihåg att vara snälla mot varandra”, skrev realitystjärnan den 26 februari.

Pratar inte

Mitt i allt detta har lillasyster Kylie Jenner hamnat i kläm. Enligt nya uppgifter till Us Weekly ska Kylie först ha försvarat sin bästis Jordyn när Khloé berättade för henne om otroheten – men nu vet hon inte vad hon ska göra.

– Kylie försvarade Jordyn i början. Till en början trodde familjen att Kylie eventuellt skulle ta tillbaka Jordyn, men nu tror de inte att hon kommer göra det, säger en källa.

En annan källa ska tidigare ha berättat för Us Weekly att det har varit en kämpig situation för Kylie för att hon och Jordyn varit oskiljaktiga, bästa vänner i flera år.

Annons

– Det kommer att vara väldigt svårt för Kylie att förlora Jordyn för att hon är hennes bästa vän. Hon har inte så många vänner och kan ärligt talat inte ha det på grund av hennes livsstil, så hon har fäst sig vid Jordyn, berättar källan.

En tredje källa avslöjar att Jordyn mår fruktansvärt dåligt över vad hon har gjort och att hon har försökt att be om ursäkt både till Kylie och hennes storasyster, men de pratar fortfarande inte med henne. Jordyn är därför väldigt upprörd över att ha förlorat dem, eftersom hon fortfarande älskar systrarna som att det vore hennes familj.

FOTO: TT/Jen Lowery, TT/SPW

Annons