TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenner bryter tystnaden om Travis Scotts flytt

22 aug, 2018 
Kylie Jenner om att Travis ska ha flyttat ifrån henne
Kylie Jenner bryter nu tystnaden om ryktet som säger att Travis Scott har flyttat ut och ifrån henne.
Annons

Det var i februari som Kylie Jenner, 20, födde dottern Stormi efter månader av en graviditet som hon hållit hemlig för omvärlden. Ja, dock var spekulationerna kring en pågående grividitet stora, men hon lyckades ändå chocka nästan alla när dotters födsel blev offentlig.

Om ni är riktiga Kardashian/Jenner-fans har ni nog hört ryktet om att Travis Scott skulle ha flyttat i från Kylie och Stormi. Ryktet startades av ett fan som via sin Twitter hävdade att Travis lämnat sin lilla familj i sticket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Minns ni att min pappa jobbar för en flyttfirma som har hjälpt till med flytt för alla i Kardashian/Jenner-klanen? Han har berättat för mig att Travis Scott och Kylie Jenner har flyttat ifrån varandra. Han sa att de flyttade ut alla Travis prylar ur hennes hus. Shout out till min pappa för att han ”keeping up with the Kardashian’s.”.”, skrev hon och tillade:

Kylie gav även min pappa mer tequila så det är fett”.

Men nu bryter Kylie tystnaden om den påstådda flytten. Enligt henne ska inget av det här ha hänt.

– Det är uppenbart fejk. Inga prylar har flyttats och jag har aldrig gett någon tequila, har Kylie sagt enligt den amerikanska sajten Hollywood life.

FOTO: Ibl

Annons