Kvinna: ”David Beckham är pappa till mitt barn”

David Beckham och Victoria

En 58-årig kvinna hävdar att hon har haft en sexuell affär med David Beckham, och att hon är mamma till hans barn.
Nu har påståendena lett till en smutsig rättstvist.
0:41

Efter reklamen: Beckhams familjesorg – förbjuds träffa sonen Brooklyn

(0:41)

Slå på ljud

Den före detta fotbollsstjärnan David Beckham, 47, har dragits in i en rättsprocess. En 58-årig brittisk kvinna hävdar att hon har haft en hemlig sexuell relation med idrottsprofilen, bakom hans 48-åriga fru Victorias rygg. Inte nog med det hävdar hon att de två även har barn ihop, då hon påstår att det är hon som är Beckhams 10-åriga dotter Harpers egentliga mamma! David har nu stämt kvinnan för att ha stalkat familjen.

– Beckham var rädd om sin familjs säkerhet, säger åklagaren Arizuna Asante till tidningen Daily Mail.

Paret Beckham

En kvinna påstår att hon är mamma till David och Victoria Beckhams dotter.

ZAK BRIAN/SIPA / TT

Kärleksbreven som ”bevis”

Enligt tidningen ska 58-åringen ha dykt upp både utanför stjärnfamiljens hem och utanför Harpers skola. Den påstådda älskarinnan ska enligt rättsdokument ha hävdat att hon under relationen fryst ner kvinnliga embryon för att kunna få barn i framtiden, som fotbollsspelaren sedan ska ha stulit för att säkerställa att hans och Victorias fjärde barn skulle bli en flicka!

– Hon har sagt till polisen och sin psykiatriker att hon har haft en relation med David Beckham, att han ska ha stulit hennes ägg och att Harper Beckham är hennes biologiska barn.

David Beckham kände sig hotad och orolig för sin familjs säkerhet och hans familj tyckte att kvinnans beteende var skrämmande. Han säger att han inte känner kvinnan och att hon inte är mamma till hans barn, säger åklagaren. Stalkern ska också ha skickat brev till familjen där hon berättat om sina planerade framtida besök vid deras bostad, och dessa har nu lagts fram som bevis. En domare har nu utfärdat ett besöksförbud mot kvinnan, som förbjuds kontakta Beckhamfamiljen igen.

Harper Beckham

Harper Beckham har hunnit fylla 10 år.

Instagram

Bröt sig in i Beckhams hem

Uppgifterna kommer bara en knapp månad efter att en inbrottstjuv lyckades bryta sig in i stjärnornas hem i London – medan de var hemma.

Det var sonen Cruz, 17, som upptäckte glassplittret i ett av gästrummen och förstod vad som hade skett.
– Han sprang genast för att väcka sin pappa och David sökte igenom hela huset för att se om inbrottstjuven fortfarande var kvar. Familjen var väldigt skakade av det inträffade, det var väldigt upprörande för dem att inse att någon hade brutit sig in medan de var hemma, säger en källa till tidningen The Sun.

Speciellt Victoria var skärrad av mardrömmen:

– Det är en skrämmande och fruktansvärd tanke att någon skulle inkräkta på deras privata utrymmen, sa en källa till Daily Mail vid tillfället. Stackars Beckhams har sällan en lugn stund...

FOTO: TT

Malin Olssons privata relation till Alexander Hermansson

Se klippet här!

SENASTE NYTT!