Artikeln innehåller reklamlänkar

Krokodiljägarens dotter Bindi Irwin förlovad med Chandler

Bindi Irwin har fått nytillskott.

Krokodiljägaren Steve Irwins dotter Bindi firade sin 21-årsdag med att förlova sig. Nu berättar hon om kärlekssagan med sin pojkvän Chandler.

När Bindi Irwin bara var åtta år gammal när hon förlorade sin far, Steve ”Krokodiljägaren” Irwin. Han avled under en dyktur då han blev stucken av en stingrocka rakt i hjärtat.

Hans familj har fortsatt med verksamheten med vilda djur sedan dess och dottern Bindi har gjort allt för att föra hans arv vidare.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Steve Irwin med dottern Bindi

Bindi var bara åtta år när hennes far Steve dog efter en olycka.

Samtidigt har hon hittat sin stora kärlek i pojkvännen Chandler Powell. De två blev ett par redan för sex år sedan och i en tidigare intervju har hon berättat att han påminner om hennes far.

– Han älskar vildmarksliv och miljövård, och han har hans styrka. Vilket är nödvändigt om du hoppar på krokodiler, säger Bindi Irwin till People.

Bindi Irwins ord om förlovningen

På sin Instagram delar hon flitigt med sig av bilder på sin kärlek, vilket fick fansen att i början av året uppmuntra dem till att gifta sig.

Om det är följarnas krav eller eget initiativ är oklart – men under onsdagen avslöjade Bindi Irwin att hon och Chandler förlovade sig på hennes 21-årsdag.

”På min födelsedag sa jag ja och för alltid till mitt livs kärlek. Chandler, för nästan sex år sedan blev jag kär i dig och varje dag sen dess har varit en virvelvind av äventyr och äkta lycka. Jag ser fram emot att tillbringa för alltid tillsammans som din fru”, skrev hon till bilder som visar både en vacker diamantring och hur de kärleksfullt kramar varandra.

Enligt Mirror ska familj och vänner ha varit närvarande när förlovningen ägde rum.

Bilden har på kort tid gillats av tusentals och lyckönskningarna väller in i kommentarsfältet.

Förlovningsringen gjord av återvunnen metal

”Grattis, vackert par, briljanta nyheter, din pappa skulle vara så stolt”, skriver en person.

”Vi är så exhalterade för er skull! Det här är bästa nyheten någonsin”, skriver Australia Zoo som drivs av familjen Irwin.

Bindi Irwin har själv kommenterat allas kärlekshälsningar och avslöjar samtidigt detaljer om den vackra ring hon fått.

”Det är en konstgjord diamant och är gjord med återvunnen metal i roséguld. Chandler var väldigt noga när han valde den, ringen fångar vem jag är (med sin vintagekänsla) och vårt liv tillsammans”, skriver hon.

FOTO: TT, Ibl

SENASTE NYTT!