Artikeln innehåller reklamlänkar

Kritiken mot Hilary Duff efter ingreppet på 8-månader gamla dottern

Skådespelaren Hilary Duff har hamnat i blåsväder efter en ny bild på sin åtta månader gamla dotter Banks.
Slå på ljud

Skådespelaren Hilary Duff, 31, är just nu aktuell i en ny säsong av amerikanska serien Younger.

Privat är hon nyförlovad med sin kärlek, musikern och låtskrivaren Matthew Koma, 32. Förlovningen uppdagades genom ett inlägg på Instagram, trots att paret oftast annars håller ganska låg profil med kärleken till varandra på sociala medier.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sajten Women’s Health skriver att förhållandet dock inte varit en dans på rosor – paret har gjort slut två gånger. I december 2017 gästade hon tv-programmet The Talk och då hade hon nyligen blivit tillsammans med Matthew igen för tredje gången. Hilary skyllde då de tidigare uppbrotten på dålig tajming.

– Jag tror att du har en historia och ett förflutet med någon och älskar, och bara för att det inte funkar först gången, andra gången, så länge som det inte är för mycket skada gjord, kan det alltid funka igen, sa Hilary Duff i tv-intervjun.

Och det verkar som att det blev tredje gången gillt, för sedan 2017 har kärleken blomstrat.

För åtta månader sedan föddes dottern som fått namnet Banks Violet Bair. Hilary har även sjuåriga sonen Luca Cruz Comrie från sin tidigare relation med före detta professionella ishockeyspelaren Mike Comrie.

”Orsakar henne enorm smärta”

I Hilarys flöde på Instagram finns massor med söta bilder på lilla Banks.

För några dagar sedan publicerade Hilary Duff en bild på sig själv tillsammans med sin dotter. Skådespelaren ler stort medan dottern drar lekfullt i hennes solglasögon. Här har följarna upptäckt en liten detalj i bilden – Banks har små örhängen i öronen.

Bilden som får fansen att reagera.

Det verkar som att hålen i öronen är nya, eftersom hon inte har på sig örhängen i foton som har delats sedan åtminstone slutet av maj.

Kommentarsfältet strömmar över med fina ord till den lilla bebisen om hur söt hon är. Enligt E Online är andra dock mer negativt inställda och går så långt att de slutar följa Hilary på grund av den ”smärta” hon åsamkat sin dotter.

”Jag kan inte fatta varför du skulle tycka det är okej att ta hål i din dotters öron. Det orsakar henne enorm smärta och obehag”, skriver en användare på Instagram.

FOTO: Instagram, TT/Gregory Pace

SENASTE NYTT!