LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kris Jenners varning till Jordyn efter otrohetsdramat mot Khloé

28 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Kris Jenners pik åt Jordyn woods efter otrohetsskandalen
Jordyn Woods har valt att gå ut och berätta om hennes sida av otrohetsskandalen – trots skarpa varningar från Khloé Kardashians mamma, Kris Jenner.
Annons

Khloé Kardashian, 34, blev tillsammans med basketspelaren Tristan Thompson, 27, 2016 och sedan dess har förhållandets kantats av en del skandaler. I april förra året rapporterades det om att basketspelaren varit otrogen med flera kvinnor — detta bara några dagar innan Khloé födde parets första barn, dottern True.

Men det skulle inte bli sista gången som Tristan skapade en otrohetsskandal mot sin flickvän. Nyligen kom det fram att han varit otrogen med Khloés syster Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var i veckan som Jordyn bröt tystnaden om det som hänt på sina sociala medier. Hon sände live från sin Instagram, när hon gick in mot studion för Red Table Talk – en talkshow med Jada Pinkett Smith, 47, som programledare.

Khloés mamma Kris Jenner, 64, har som vanligt försökt att ta tag i familjen Kardashians drama och ska enligt Radar Online ha försökt att ge Jordyn en varning om att göra en intervju – eftersom att den kommer handla om att Jordyn berättar om skandalen med Tristan. Men försöket från Kris sida, verkar alltså ha misslyckats då inspelningarna av intervjun är över och kommer sändas på fredag.

Annons

Jordyn vägrar backa

Så fort Kris fick veta om intervjun, konfronterade hon Jordyn och försökte ta reda på vilken saftig information hon tänkte avslöja.

Enligt källor till Radar Online ska Jordyn vägrat att backa eftersom att hon vill berätta om hennes sida av historien, det som är gjort är gjort menade 21-åriga modellen.

Programledaren av talkshowen Jada, är en gammal vän till familjen Kardashian och Kris ska till och med ha försökt att nå henne för att stoppa intervjun från att sändas – men hon fick aldrig något samtal tilllbaka.

– Kris bryter ihop på grund av allt det här, berättar källan.

Kris och hennes döttrar har trots allt blivit totalt överrumplade av Jordyns beslut att avslöja allt offentligt.

FOTO: TT

Annons