Kourtney Kardashians svar efter på kritiken mot bilden på dottern

Kourtney Kardashian och dottern Penelope

Kourtney Kardashian är i blåsväder än en gång. Nu ger hon sina följare svar på tal efter att de kritiserat bilden på realitystjärnans 7-åriga dotter Penelope.

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4.

Trots att Scott har en ny flickvän, modellen Sophia Richie, 20, har det forna paret fortsatt att umgås. Scott Disick är fortfarande med på en hel del resor tillsammans med övriga familjen Kardashian.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Kourtney Kardashian har över 81 miljoner följare på Instagram. Där uppdaterar hon fansen om sitt lyxiga liv med resor, designerkläder och fester, men också om livet som mamma och vardagssysslor hemma.

För nästan ett år sedan la realitystjärnan upp bilder på sig själv vid en pool med texten ”Ibland behöver du en ledig dag”. Något som en av hennes följare reagerade på.

”Men du jobbar ju aldrig” skrev följaren i kommentarsfältet.

Kourtney var inte sen med att ge svar på tal.

”Låt mig svara dig med all den tid jag har… åh vänta, mitt ombud är på den andra linjen för att diskutera 6 olika affärsidéer, jag har en kamera i mitt ansikte som filmar säsong sexton av Familjen Kardashian (du kanske har hört om den) och jag uppfostrar mina 3 fantastiska barn… Gud välsigne dig och oroa dig inte för mig.” skrev hon.

Kourtney Kardashian svarar på kritiken på Instagram

Trots det har flera följare fortsatt att påpeka att hon aldrig verkar jobba. När realitystjärnan nyligen la upp en bild på sig själv och sin dotter Penelope på golfbanan menade många att just bilderna på Instagram är en anledning till att folk tror att hon aldrig jobbar.

Även denna gången fick de svar på tal.

”Vi alla prioriterar olika. Så jag skapar minnen med mina barn och andra fantastiska människor medan jag lever mitt liv till fullo”, skriver Kourtney Kardashian.

FOTO: Instagram, TT

Senaste nytt