LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney Kardashians son Reigns utseendeförändring chockar

05 aug, 2020 
Malin Ljung
Kourtney Kardashians sin Reigns frisyr
Kourtney Kardashian delar ärligt med sig av en bild på 5-årige sonen Reign där pojken knappt går att känna igen.
Nu stöttas hon av familj och vänner efter den plötsliga utseendeförändringen.
”Jag är inte okej”, skriver Kourtney själv om situationen.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realityprofilen Kourtney Kardashian, 41, slog förvisso igenom i familjens Keeping up with the Kardashians och blev känd för sitt lyxiga och extravaganta liv. Men de senaste åren har hon förändrat bilden av sig själv radikalt, hennes prioritet i livet är att vara en närvarande mamma till barnen Mason, 10, Penelope, 8, och Reign, 5. Något hon delar med sig av till sina miljoner följare på sociala medier.

Pappa till barnen är Kourtneys tidigare pojkvän Scott Disick, 37. De två hade ett stormigt av och på-förhållande i många år innan de valde att gå skilda vägar. Idag har de en god relation och brukar ses tillsammans med barnen, som de har delad vårdnad om.

Men en grej som stört parets följare något enormt är yngste sonen Reigns frisyr. Femåringen har haft extremt långt hår som sträckt sig långt nedanför midjan och många har kritiserat Kourtney och Scott för att de inte klipper honom, samtidigt som de försvarat beslutet att låta håret växa fritt.

Annons

Kourtney om sonen: ”Jag är inte okej”

”Hon behöver verkligen sluta bry sig om barn som inte är hennes egna. Han är en glad pojke”, svarade Kourtney på en kommentar som uppmanade henne att genast klippa Reign.

Men nu visar Kourtney upp en bild på sin yngsta son där han knappt går att känna igen – Reign har nämligen helt rakat huvud. Vems initiativ och vad orsaken till klippningen beror på framkommer inte, men Kourtney är tydlig med att hon inte känner sig bekväm med sonens extrema utseendeförändring.

”Jag är inte okej”, skriver hon till bilden.

Samtidigt får hon massivt stöd och uppmuntran i kommentarsfältet, både från fans, familj och kändisvänner.

”Han ser sååååå stilig ut”, skriver Kourtneys syster Kim Kardashian, en kommentar som i skrivande stund gillats av fler än 10 000 personer.

Vännerna stöttar – och chockas

Även Kourtneys vänner återfinns i kommentarsfältet. Justin Biebers hustru Hailey Bieber har även hon lämnat ett avtryck och ger tummen upp till Reigns nya stil.

”Åh herregud, det sötaste”, skriver hon.

Nära vännen Simon Huck hade uppenbarligen inte en aning om vad som var på väg att hända med Reign, åtminstone inte hur resultatet skulle bli.

”Jag är i chock men lever också för den nya stilen”, skriver han.

Scott Disick har hittills inte kommenterat Reigns nya stil. För två dagar sedan publicerade han en bild på sig själv och yngsta sonen från när de äter glass, och där hade Reign fortfarande långt hår.

FOTO: TT, Instagram

Annons