Artikeln innehåller reklamlänkar

Kourtney Kardashians ord efter Scott Disicks förändring

Kourtney Kardashians reaktion över Scott Disicks stora livförändring

Kourtney Kardashian är glad över att exet Scott Disick hittat en ny kärlek. Däremot kan hon inte låta bli att avundas över Scotts förvandling.
Slå på ljud

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 35, var ett par i över nio år.  Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Det forna paret hade ett av- och på-förhållande som tog slut för gott för ett par år sedan, bland annat till följd av familjen Kardashians uppmärksammade familjesemester på Costa Rica där de bland annat hittade en tjej i Scotts badrum som han ska ha flirtat med.

Strax efter att förhållandet tog slut började Scott dejta Sofia Richie, 20. Enligt Hollywoodlife har Scott Disick förändrats rejält sen han var tillsammans med Kourtney Kardashian. Förr festande han så mycket att han hamnade på rehab 2015, samma år som det forna paret valde att gå skilda vägar.

Men nu verkar den hårt festande Scott vara ett minne blott. Mot flickvännen Sofia Richie ska han vara mycket mer lojal än vad han var mot Kourtney. Scott Disicks förändring ska nu enligt uppgifter ha gjort ex-flickvännen en gnutta bitter.

– Kourtney kunde inte vara mer stolt över hur långt Scott har kommit och hur mycket han åstadkommit de senaste åren. Han har verkligen växt och blivit den man som hon alltid vetat att han kan bli. Men en del av hennes känslor är lite “bitterljuva” då hon kämpat så så med hans festande medan de var tillsammans och hon hade verkligen en utmaning, säger en källa till Hollywoodlife.

Gillar nya flickvännen Sofia Richie

Men förutom att det kan kännas lite orättvist mot Kourtney att hon inte fick ta del av den ”förbättrade” Scott, är hon bara glad för det nya paret.

– Kourtney är absolut glad över att hon har en glad och hälsosam pappa till sina barn och att de har en bra relation. Hon vet också vilken underbar pappa han alltid har varit mot deras barn. Men ja, hon hade tyckt det var trevligt att få ta del av den förbättrade sidan av Scott när de fortfarande var ett par. Annars gillar Kourtney verkligen Sofia och tycker att hon är perfekt för honom och att hon hjälper honom att ta fram hans bästa sida, säger källan till Hollywoodlife.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!