Kourtney Kardashians kryptiska gravidbesked

Kourtney Kardashians kryptiska gravidbesked

Följarna har länge trott att Kourtney Kardashian är gravid – nu svarar hon på spekulationerna.
"Oh herregud. Hon förnekade det inte", skriver en följare.
Allt om Kortney Kardashian
Slå på ljud

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4. Det var ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott 2017, men paret har idag en vänskaplig relation och gör ofta gemensamma saker med barnen.

Sedan det officiellt tog slut har Kourtney gått vidare från sitt ex och dejtat en rad med killar. Hon har blivit hopkopplad med bland annat den före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron, sångaren John Meyer, den forna One Direction-medlemmen Liam Payne, samt popstjärnan Justin Bieber.

Den som Kourtney Kardashian dock haft ett stabilt förhållande med är modellen Younes Bendjima, 26. De var tillsammans i två år, men för mer än ett år sedan tog förhållandet slut. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Younes har dock setts till och från på hennes sociala medier även efter det, så huruvida deras relation är idag är fortfarande oklart. 

En källa sa till People i december att de verkligen gillar varandra och att de dejtar igen.

– De har roligt tillsammans och hennes barn gillar honom. Hon är glad att de träffas igen, hon vill inte dölja deras relation längre.

Hintar om graviditet

Nu har Keeping Up With The Kardashians-stjärnan lagt ut en bild på sig själv i en orange lång skjorta, men som visar magen. Till bilden frågar flera fans om hon är gravid, vilket hon valt att svara på kryptiskt:

“Vi sätter välsignelsen där ute” , med en bedjande emoji.

Följarna har blivit helt uppspelta i kommentarsfältet över stjärnans svar.

“Oh herregud. Hon förnekade det inte. Försöker hon få en till bebis?!”, skriver en.

“Så sött! Detta betyder att hon är gravid, eller försöker i alla fall?”, skriver en annan.

 

FOTO: TT/INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN