Artikeln innehåller reklamlänkar

Kourtney Kardashians kaxiga svar efter fansens kritik

Kourtney Kardashian

Realitystjärnan Kourtney Kardashian fick kritik när hon postade en bild på sig själv på Instagram. Nu ryter hon ifrån, och hennes klockrena svar hyllas av följarna.

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, känd från tv-serien Familjen Kardashian, har nästan 68 miljoner följare på Instagram. Där uppdaterar hon fansen om sitt lyxiga liv med resor, designerkläder och fester, men också om livet som mamma och vardagssysslor hemma.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Nyligen la Kourtney upp bilder på sig själv vid en pool med texten ”Ibland behöver du en ledig dag”. Något som en av hennes följare reagerade på.

”Men du jobbar ju aldrig” skrev följaren i kommentarsfältet.

Kourtney var inte sen med att ge svar på tal.

”Låt mig svara dig med all den tid jag har… åh vänta, mitt ombud är på den andra linjen för att diskutera 6 olika affärsidéer, jag har en kamera i mitt ansikte som filmar säsong sexton av Familjen Kardashian (du kanske har hört om den) och jag uppfostrar mina 3 fantastiska barn… Gud välsigne dig och oroa dig inte för mig.”

Hennes svar har i skrivande stund fått över 23 000 gilla-markeringar, och fansen hyllar henne nu till skyarna.

”DROTTNING”

”Den mest intressanta av Kardashians gör det igen”

“Åh herregud vilken comeback”

”Att bara vara mamma är ett heltidsjobb. Bra svarat”

Kourtney har barnen Maison, 8, Penelope, 6, och Reign, 3, med sin före detta pojkvän Scott Disick, 35. Paret gick skilda vägar 2015 efter många turbulenta år med varandra. Kourtney började strax därefter dejta superhunken Younes Bendjima, 25, men förhållandet tog slut i somras då han sågs med en annan tjej.

Enligt rykten ska Kourtney vilja ha tillbaka Scott igen, men han har gått vidare och är nu tillsammans med modellen Sofia Richie, 20. Det är alltså drama, precis som vanligt, när det kommer till familjen Kardashian!

Se mer av familjen Kardashian här:

 

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian vill ha återförening mellan Kourtney Kardashian och Scott Disick

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska mot Kourtney Kardashian efter nya kroppsbilden: ”Sluta ljug”

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!