LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney Kardashians bråk efter 7-åriga dotterns attack

24 sep, 2019 
Malin Ljung
Familjen Kardashian ligger i storbråk med varandra – detta efter en incident med Kourtneys sjuåriga dotter Penelope.
Nu rasar realitystjärnan på sociala medier och försvarar sitt barn.
”Jag är faktiskt chockad av vissa personers respons”, skriver hon på Twitter.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Kourtney Kardashian, 40, har aldrig hymlat med att hennes största och viktigaste uppgift i livet är att vara mamma till barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4.

Men efter senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians rasar ett offentligt familjebråk på sociala medier. Det hela startade när Kris Jenners, 63, pojkvän Corey Gamble, 38, uppmanade Kourtney att vara betydligt hårdare i sin uppfostran av dottern Penelope. Detta efter att sjuåringen ska ha rivit sin barnflicka, något som fick personen att sluta sin tjänst.

I avsnittet får tittarna se hur Corey säger att det inte vore en dum idé att ”daska till” henne om hon någonsin rörde honom. Något Kourtney och Penelopes pappa Scott Disick, 36, redan framför kamerorna reagerade starkt på och motsatte sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu har Kourtney utvecklat sitt tänk kring uppfostran av barnen, fortfarande står hon på sig om att fysiskt våld inte är något hon vill ta till.

Annons

”Enligt mig, att slå barnen är inte rätt väg att gå för att få kontroll på dina barn. När dina barn är sårade eller frustrerade så är inte svaret att slå dem”, skriver hon bland annat i ett inlägg på Twitter enligt Hollywood life.

Kourtney Kardashians uppfostran av barnen

Kourtney Kardashians inlägg kom efter att ett fan ska ha uppmanat henne att ta kontroll över sina barn omgående. Och känslorna lugnade sig knappast när en annan följare skrev att barn normalt sett inte lyssnar på ord utan agerande.

”Så du tycker att skada dem är det enda sättet? Det är ledsamt. Självklart finns det många konsekvenser som vi använder oss av, jag är väldigt stolt över mina barn och att vara förälder är inte enkelt. Men vi har konsekvenser som inte innebär fysisk skada”, skriver Kourtney.

40-åringen avslutar diskussionen med att medge att hon tagit väldigt illa åt sig av vad folk skrivit efter avsnittet.

”Jag är så förvirrad. Jag är faktiskt chockad av vissa personers respons”, skriver hon.

I avsnittet erkänner Kourtney att hon definitivts prövats i sitt föräldraskap, framför allt med dottern som ibland är ”okontrollerad”.

– Jag tror hon får black outs ibland och gör alla dessa vilda saker, säger Kourtney bland annat.

FOTO: TT

Annons