Kourtney Kardashians återförenad med Younes Bendjima

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima

Kourtney Kardashian och modellen Younes Bendjima är återigen ett par.
Nu avslöjar källor till sajten TMZ att de hållit förhållandet hemligt i flera månader.
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Slå på ljud

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4.

Det var ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott 2017, bland annat till följd av familjen Kardashians familjesemester till Costa Rica där de hittade en tjej i Scotts badrum.

Sedan det officiellt tog slut har Kourtney gått vidare från sitt ex, även om de idag har en fin kontakt och ofta umgås ihop. Han är numera tillsammans med modellen Sofia Richie, 21, sedan en tid tillbaka. Kourtney i sin tur har hunnit med en hel del olika killar och har blivit hopkopplad med bland annat  den före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron, sångaren John Meyer, den forna One Direction-medlemmen Liam Payne, och till och med popstjärnan Justin Bieber.

Kourtney Kardashians relation med Younes Bendjima

Den som Kourtney Kardashian dock haft ett stabilt förhållande med är modellen Younes Bendjima, 26. De var tillsammans i två år, men för ett år sedan tog förhållandet slut. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Enligt sajten Radar Online ska Younes Bendjima ha varit otrogen mot Kourtney Kardashian.

– Kourtney känner sig som en idiot som slösade två år på honom, uppgav en källa till sajten.

Han förnekade allt och försökte på alla sätt få tillbaka henne. Det visade sig dock svårare än väntat då hela familjen Kardashian ska ha blockerat honom på sociala medier.

– Han älskar henne fortfarande och kan inte fatta att det är över. Han har bett om ursäkt och försökt att förklara missförståndet och ber Kourtney om en andra chans, sa en källa till Hollywood life.

Forna parets hemliga återförening i Miami

Nu verkar det dock som att Younes faktiskt har fått en andra chans. Under en festnatt i Miami syntes de två återigen ihop. Källor till sajten TMZ säger att paret verkligen såg ut som att de var tillsammans igen. Dock försökte de undvika att var allt för närgångna när det var folk runt omkring dem. När de trodde att ingen såg passade de på att mysa ordentligt.

Enligt en annan källa till samma sajt ska de ha varit ett par i flera månader, men de är inte redo att gå ut offentligt med relationen än.

FOTO:  TT

FRÅN FÖRSTASIDAN