Kourtney Kardashian och Younes Bendjima återförendade

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima är ett par igen.
En källa bekräftar nu parets återförening.
– Han ville inte ge upp, säger källan.
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Slå på ljud

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4. Förhållandet tog slut 2017 men Scott har fortsatt att vara en del av familjen Kardashian och närvarar ofta vid firanden och olika högtider.

Kourtney gick snabbt vidare från sitt ex och har sedan dess blivit hopkopplad med bland annat  den före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron, sångaren John Meyer, den forna One Direction-medlemmen Liam Payne, och till och med popstjärnan Justin Bieber.

Förhållandet med Younes Bendjima

Den som Kourtney Kardashian dock haft ett längre förhållande med är modellen Younes Bendjima, 26. De var tillsammans i nästan två år, men i början av året tog förhållandet slut. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Enligt sajten Radar Online ska Younes Bendjima ha varit otrogen mot Kourtney Kardashian.

– Kourtney känner sig som en idiot som slösade två år på honom, uppgav en källa till sajten.

Han förnekade allt och försökte på alla sätt få tillbaka henne. Det visade sig dock svårare än väntat då hela familjen Kardashian ska ha blockerat honom på sociala medier.

– Han älskar henne fortfarande och kan inte fatta att det är över. Han har bett om ursäkt och försökt att förklara missförståndet och ber Kourtney om en andra chans, sa en källa till Hollywood life.

Har tagit tillbaka Younes Bendjima

Den senaste tiden har fans spekulerat i om Younes faktiskt har fått en andra chans. Han och Kourtney har flera gånger setts festa loss ihop och när familjen Kardashian hade sin årliga julfest var Younes bjuden. Kourtney postade till och med en bild på paret ihop från festen.

En källa till sajten Enews berättar nu sanningen om parets relation.

– Kourtney vill inte erkänna det eller göra något stort tillkännagivande men hon är tillbaka med Younes. Det tog lång tid och mycket uthållighet men han ville inte ge upp.

FOTO:  TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN