LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima återförendade

28 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Kourtney Kardashian och Younes Bendjima
Kourtney Kardashian och Younes Bendjima är ett par igen.
En källa bekräftar nu parets återförening.
– Han ville inte ge upp, säger källan.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 40, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 36, var ett par i över nio år. Tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4. Förhållandet tog slut 2017 men Scott har fortsatt att vara en del av familjen Kardashian och närvarar ofta vid firanden och olika högtider.

Kourtney gick snabbt vidare från sitt ex och har sedan dess blivit hopkopplad med bland annat  den före detta amerikanska fotbollsspelaren och modellen David Dee Duron, sångaren John Meyer, den forna One Direction-medlemmen Liam Payne, och till och med popstjärnan Justin Bieber.

Förhållandet med Younes Bendjima

Den som Kourtney Kardashian dock haft ett längre förhållande med är modellen Younes Bendjima, 26. De var tillsammans i nästan två år, men i början av året tog förhållandet slut. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Enligt sajten Radar Online ska Younes Bendjima ha varit otrogen mot Kourtney Kardashian.

– Kourtney känner sig som en idiot som slösade två år på honom, uppgav en källa till sajten.

Den senaste tiden har fans spekulerat i om Younes faktiskt har fått en andra chans. Han och Kourtney har flera gånger setts festa loss ihop och när familjen Kardashian hade sin årliga julfest var Younes bjuden. Kourtney postade till och med en bild på paret ihop från festen.

En källa till sajten Enews berättar nu sanningen om parets relation.

FOTO:  TT, Instagram

Annons