Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kirstie Alley bryter tystnaden om sjukdomen: "Mår inte bra"

22 sep, 2018 
AvLotta Gray
Kirstie Alley 2018
Kirstie Alley har de senaste 20 åren pendlat i vikt. Nu berättar hon om anledningen till senaste viktuppgången...
Annons

Skådisen Kirstie Alley, 67, har ständigt lidit av viktproblem och pendlat fram och tillbaka i vikt. För bara ett par år sedan gick hon ner 25 kilo, kilon som hon nu gått upp igen.

Nu avslöjar hon i tv-programmet The Dan Wootton Show anledningen till viktuppgången, enligt OK Magazine!

Redan förra året berättade stjärnan på Twitter att hon led av infektionssjukdomen borrelia. Detta efter att hon blivit biten av en fästing i Maine, USA. Sjukdomen kan yttra sig på olika sätt, men i Kirstie Alleys fall blev hon väldigt trött, vilket resulterade i ett enormt sötsug.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om jag bakade kakor åt jag inte två utan 12 stycken, jag tappade det helt. Jag kunde dricka 12 läsk varje dag. Jag blev besatt av socker och konsumerade hur mycket som helst. Jag började öka i vikt när jag var runt 45. Innan det var jag hur smal som helst, jag hade tur.

Annons

När programledaren Dan Wootton, 35, frågar henne om hon någonsin kommer att vara lycklig när hon väger mer funderar hon en stund på svaret.

– Nej, jag mår inte bra och känner mig inte snygg då. Däremot när jag är tunnare så har jag så mycket mer energi och jag älskar hur jag känner mig då.

Hon har även varit talesperson för ett viktminskningsprogram sedan 2014, men har problem med att följa det.

– Det tar mig sex månader att gå ner, sedan håller jag vikten i tre, fyra år, men sedan går jag upp igen och så förlorar jag det igen på sex månader. Det är en cykel jag inte gillar men det är det som brukar hända mig.

Kirstie Alley är känd från bland annat kult-serien Skål och Titta, han snackar-filmen med dess uppföljare.

FOTO: IBL

Annons