LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian kritiseras – efter Kylie Jenners insjuknande

26 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Kylie Jenner och Kim Kardashian
Kim Kardashian gör reklam på Instagram för en gördel medan systern Kylie Jenner ligger på sjukhus.
Nu rasar följarna som menar att det är opassande.
– Det här känns bara smaklöst att lägga upp just nu, skriver en av dem.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Den yngsta systern i realityserien Familjen Kardashian, Kylie Jenner, 22, skulle närvarat under modeveckan i Paris. Hennes eget sminkmärke Kylie cosmetics har nyligen landerat produkter i samarbete med det franska modehuset Balmain och deras creative director Olivier Rousteing.

Strax innan avresan drabbades Kylie Jenner av en mystiskt sjukdom som tvingade henne att stanna hemma istället, rapporterade sajten TMZ. Under flera dagar ska hon ha lidit av influensaliknande symptom, mått illa och varit yr. Tillståndet blev till slut så illa att hon lades in på sjukhus i Los Angeles.

Kris Jenner kvar i Paris efter Kylies sjukdomsbesked

Då Kylie Jenners mamma Kris Jenner, 63, redan hade hunnit flyga ner till Paris blev det istället pappa Caitlyn Jenner, 69, som fick ta hand om dottern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kris har alltid varit väldigt beskyddande om sina barn och speciellt om minstingen, Kylie. Det krossar Kris hjärta att hon inte kan vara där vid hennes sida, men hon vet att Caitlyn är fullt kapabel och gör ett jättebra jobb med att ta hand om deras dotter, uppgav en källa till Hollywood Life.

Annons

Enligt uppgifter ska Kylie ha bett sin mamma att hålla ett vakande öga över hur samarbetet med Balmain fungerar.

– Det är en hemsk situation, ingen vill att ens barn ska hamna på sjukhus, men guldkanten är att åtminstone Caitlyn var hemma för att se till Kylie, säger källan.

Kim Kardashian gör reklam för SKIMS

Nu har systern Kim Kardahshian, 38, fått kritik då hon mitt i Kylie Jenners tuffa sjukdomsbesked gör reklam för en gördel från hennes egna märke SKIMS. Under onsdagen postade hon ett inlägg på Instagram där hon i en video visade upp hur hon själv bar gördeln. Det gick inte hem hos följarna.

Kim, din syster ligger inne på sjukhus…” skriver en följare.

Jag älskar dig men det här känns bara smaklöst att lägga upp just nu” skriver en annan.

Kim Kardahshian har själv ännu inte svarat på kritiken.

FOTO: TT

Annons