LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians svar på tal efter plastikryktet: ”Aldrig rört”

16 feb, 2019 
AvLotta Gray
Kim Kardashian om näsoperationen
Kim Kardashians utseende har förändrats en hel del de sista åren och realityprofilen har genomgått flera kosmetiska ingrepp. Men nu avslöjar hon en kroppsdel som är helt orörd.
Annons

Att de flesta i klanen Kardashian har lagt sig under kniven har inte undgått någon. Mycket har hänt med Kim Kardashians, 38, utseende på sju år. Näsan har blivit smalare, läpparna fylligare, brösten större och midjan smalare. Enligt National Enquirer har stjärnan opererat bort de nedersta revbenen för att få smalare midja.

Inte ens den berömda bakdelen var lika framträdande för sju år sedan. Det spekuleras i att Kim gjort en så kallad ”Brazilian butt lift”, där man injicerar fett från sin egen kropp i rumpan.

Men nu kliver hon fram och hävdar att hon aldrig har rört sin näsa.

Kim Kardashian menar att barnen är beviset

– Jag har aldrig rört min näsa. Alla tror det men jag har alltid sagt ”vänta bara tills jag får barn, då kommer ni se att de har min näsa”, berättar hon när hon sminkas av sin makeup artist Mario Dedivanovic under en master class nyligen, enligt People.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under den sex timmar långa sessionen berättar Mario att stjärnan har en liten knöl på ena sidan av näsan som han döljer genom skuggningsteknik och Kim själv kan inte fatta hur han får den att försvinna.

Annons

– Jag tittar på bilder och är helt chockad över att den inte syns.

Mamma Kris Jenner, 63, satte tidigt tonen i familjen. Hennes syster Karen Houghton hävdar att matriarken hittills har spenderat åtta miljoner kronor på skönhetsoperationer och Kim har aldrig nekat till att hon gjort andra ingrepp.

Kim har medgett att hon älskar laserteknik som en metod för att ta bort bristningar och gjorde sin första botoxinjektion redan 2010 i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians.

Men näsan har hon alltså aldrig rört – även om många verkar tro det.

FOTO: Mike Reed/TT, John Nacion/TT

Annons