Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians svar – efter Kendalls kritik mot sonens namn

Kim Kardashians svar på Kendall Jenners kritik mot namnvalet på sonen Psalm.

Framför tv-kameror avslöjade Kendall Jenner att hon inte gillade namnet på systerns fyra månader gamla son. Nu rasar Kim Kardahsian över uttalandet.
– Säg det till mig först, säg det inte på tv, säger realitystjärnan.
Slå på ljud

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och artisten Kanye West, 41, fick sitt fjärde barn i maj via surrogatmamma.

”Han är här och han är perfekt”, skrev Kim Kardashian på Twitter.

Paret har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 6, och Chicago West, 1.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I en intervju strax innan fjärde barnets födsel berättade Kim Kardashian att hon och Kanye West funderade på att döpa sonen till Robert efter hennes avlidne pappa Robert Kardashian. Men när tv-stjärnan valde att avslöja namnet på sin Instagram var det något helt annat.

Psalm West”, skrev hon kort och gott under bilden på lilla Psalm som fridfullt låg och sov.

 

Många följare blev förvirrade av namnet och förstod inte hur man skulle uttala det. Det har varit blandade reaktioner, precis som alltid när det kommer till Kim Kardashians namnval till sina barn.

Kendall Jenner gillar inte namnet Psalm

Någon som inte heller var speciellt förtjust i namnet Psalm var Kim Kardashians syster Kendall Jenner, 23. När hon förra veckan blev intervjuad i tv-showen Jimmy Fallon show berättade hon att hon var med när systern valde namn.

– Kim sa åt mig att komma till huset för att hjälpa henne välja ett namn. Det var det. Hon vägrade att låta mig gå förrän vi hade bestämt ett namn, och sedan väljer hon ett namn som jag inte ens… alltså, jag brydde mig inte om det så mycket. Jag tyckte alla förslag var fina, men jag röstade på ett annat namn, berättade Kendall Jenner.

Kim Kardashian slår tillbaka mot systern

Kendalls uttalande har fått Kim Kardashian att gå i taket. När Kim i sin tur blev intervjuad i tv-programmet Live with Kelly and Ryan slog hon tillbaka.

– Säg det till mig först, säg det inte på tv, sa hon i programmet.

Hon förklarade sedan att även den yngsta systern Kylie Jenner, 22, hade varit med men via telefonen, och menar att hon och Kylie tyckte om namnet Psalm båda två.

– Jag tror att Kendall var mer arg över att hennes val inte blev det första, det var därför hon sa som hon gjorde i Fallons program, säger Kim Kardashian

FOTO: TT/NIPI, TT/JUPA, BIZI

SENASTE NYTT!