LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians rädsla för sjukdomen efter oroväckande symptomen

06 sep, 2019 
Kim Kardashian tror att hon har drabbats av en allvarlig kronisk sjukdom. Det är i den senaste trailern till den kommande säsongen av Keeping up with the Kardashians som hon börjar gråta under en läkarundersökning och berättar om rädslan.
Annons
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomenBrand logo
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomen

Kim Kardashian, 38, visar flitigt upp sitt sminkmärke och sina klädkollektioner på sociala medier. Nyligen lanserade hon även en parfymkollektion med sin lillasyster Kylie Jenner, 22.

Hon är även känd för att vara med i realityserien Keeping up with the Kardashians. I trailern av den kommande säsongen av tv-programmet får man se att Kim Kardashian är på ett sjukhus och genomgår en läkarundersökning. Tv-profilen får göra flera olika tester och säger:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner det i skelettet. Jag har antagligen lupus.

Därefter försöker hennes mamma Kris Jenner trösta henne med lugnande ord.

– Försök tänka positivt, säger hon i trailern.

Enligt 1177 är nio av tio som får sjukdomen lupus kvinnor. Besvären kommer och går i perioder, ibland är man sjuk och ibland har man inga besvär alls. Oftast är det lederna, huden, blodet och njurarna som blir inflammerade, men även nervsystemet, lungorna och hjärtat kan påverkas.

Annons

Har tidigare berättar om sin psoriasis

Kim Kardashian har innan talat öppet om sin psoriasis sedan hon diagnostiserades med sjukdomen i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians 2011. Läkaren Harold Lancer berättade då för henne att psoriasis är en kronisk och genetisk sjukdom och att den inte går att bota.

I december vände sig Kim till sina följare på Twitter för att få råd om hur hon kan behandla sin psoriasis.

”Jag tror jag måste börja ta medicin för min psoriasis. Jag har aldrig sett den så här tidigare och kan inte ens täcka över den längre. Den har tagit över min kropp”, skrev hon vid tillfället.

Sedan dess har det gått upp och ner för Kim Kardashian och hennes psoriasis. Om det visar sig att Kim även lider av lupus återstår dock att se när den nya säsongen av KUWTK drar igång. Där kommer man även få följa allt som händer i Kris Jenners, Kendall Jenners, Kylie Jenners, Khloé Kardashians och Kourtney Kardashians liv.

Den nya säsongen av tv-programmet, som blir säsong nummer 17, har premiär på söndag på ET och E.

FOTO: Youtube

Annons