Kim Kardashians oväntade reaktion efter Kylie Jenners framgång

Kylie Jenner och Kim Kardashian poserar

Det går bra nu för Kylie Jenner. Hon har officiellt blivit den yngsta ”self-made” dollarmiljardären i historien. Systern Kim Kardashian är dock inte alls glad över detta.

Kylie Jenner, 21, är den yngsta av Kardashian-systrarna och hade ett riktigt bra 2018, både privat och på arbetsfronten. Hon har nu officiellt blivit den yngsta dollarmiljardären i historien som har tjänat ihop sina pengar själv, alltså inte ärvt pengarna.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Någon som inte är glad över detta är hennes syster Kim Kardashian, 37. Enligt en säker källa till RadarOnline.com är Kim rasande. Källan berättar att Kim skyller allt på deras mamma Kris Jenner, 63, och att Kims sminkmärke går riktigt dåligt i jämförelse med Kylies.

Kim släppte sitt märke KKW Beauty den 21 juni 2017. I den första kollektionen släpptes ett par produkter som sålde slut på två timmar, men tydligen har inte märket haft lika bra försäljning efter det.

Det var igår som Forbes Magazine gick ut med att Kylies sminkvarumärke nu är värt 900 miljoner dollar, vilket inte är i närheten av vad Kims märke är.

Gick om Facebooks grundare

Tidigare var det Mark Zuckerberg, 34, som var världens yngsta dollarmiljardär. Han lyckades med detta vid 23-års ålder genom framgångarna med Facebook.

När Kylie hade fått höra att hon har gått om Zuckerberg sa hon till Forbes magazine att det kändes riktigt bra – men att hon inte hade förväntat sig det.

”Det är kraften av sociala medier, jag har trogna följare och når ut till många” .

Kylie äger sitt eget sminkmärke Kylie Cosmetics och lanserade sitt första läppglans för två år sedan. Redan 2018 skrev Forbes Magazine att om Kylie håller samma tempo med intäkterna så kommer hon att ha en större plånbok än Mark Zuckerberg – något hon nu kan lägga till på merit-listan.

LÄS MER: Kylie Jenners kärleksbeslut efter Travis misstänkta otrohet

LÄS MER: Caitlyn Jenners lycka över nya familjemedlemmen

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!