LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian om nya krisen med Kanye – makarna nära uppbrott

09 apr, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
im Kardashian och Kanye West nära ett uppbrott
Kim Kardashian och Kanye West är oense om sin boendesituation. I det senaste avsnittet av Familjen Kardashian pratar Kim Kardashian om krisen mellan makarna. ”Det känns som att jag blir dragen i åt flera olika håll”, säger Kim.
Annons

Kim Kardashian, 38, och maken Kanye West, 41, verkar nu vara nära en skilsmässa igen. Tidigare har makarna inte dragit jämt och det talades om en skilsmässa i slutet av förra året. Då var anledningen att Kanye hade lätt för att prata brett om sina åsikter, främst på Twitter och Kim började tröttna på hans impulsivitet.

Kanye gjorde ett uttalande i en intervju med nöjessajten TMZ, där han påstod att slaveriet var ett val.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Desto mer skit Kanye snackar, desto mer otrygg känner sig Kim. Han fortsätter att kasta henne och hennes familj in i elden med sina pinsamheter och de får utstå hot och trakasserier. Kim börjar verkligen tröttna, berättade en källa till Radar Online.

I nya säsongen av Familjen Kardashian kan man se att Kim har svårt att besluta sig om hon vill bo i Los Angeles eller Chicago, medan Kanye å andra sidan känner sig redo att flytta hem till Chicago igen, där han är född. I avsnitt två kan tittarna se att Kim pratar med Kris Jenner, 63, om boendesituationen som makarna befinner sig i.

Annons

– Jag är verkligen glad för att Kanye älskar Chicago. Men det känns som att jag blir dragen i åt flera olika håll. Vi har tre barn och den fjärde är på väg, säger Kim i avsnittet.

Kim berättar för Kris att hon tror att Kanye vill ge upp det liv som de har i Los Angeles och kanske är de det som kommer att få henne att slutligen lämna Kanye, skriver Radar Online.

Oron för barnen

Det är inte bara för sig själv hon är orolig utan också för att slita barnen från tryggheten de har nu.

– Jag har jobb som måste göras, jag har så mycket jag måste fixa. Jag tror att Chicago kommer att göra så att barnen känner sig bortslitna och otrygga. Jag försöker att göra mitt bästa för att vara där för alla.

I slutet av avsnittet pratar Kanye och Kim om hur de ska göra med flytten till Chicago.

– Jag vill inte slita barnen från deras skola. Jag tror att det skulle vara riktigt svårt för barnen att flytta permanent, säger Kim till Kanye.

Till slut bestämmer makarna sig för att inte flytta permanent till Chicago utan att Kanye ska renovera hans mammas hus så att han kan bo där när han vill när han befinner sig i Chicago.

FOTO: TT

Annons