Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians nya skönhetsförändring på dottern North, 5

kim Kardashian North West skönhetsförvandling

Kim Kardashians dotter North West visar upp en helt ny stil under en utflykt i New York. De tidigare lockiga håret är ett minne blott.

Kim Kardashian, 37, är känd för att förvandla sitt utseende och sina många frisyrer. Senaste chockade hon sina fans genom att bli blond. Kim Kardashian och maken Kanye Wests dotter North, 5, har själv långt, lockigt hår. Men häromdagen dök Kim Kardashian och North upp i New York, och då hade North en helt annan look. Hennes tidigare lockiga hår var helt rakt och uppsatt i en hästsvans.

Kim Kardashian är vanligtvis generös med att dela med sig av bilder på banen North, Saint, 2, och Chicago, 5 månader. Men det har ännu inte dykt upp någon bild på Norths nya frisyr på hennes egna kanaler. Huruvida det är North som ville prova en ny stil eller om det är mamma Kim som ville platta dotterns hår framkommer inte.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Kim Kardashian har tidigare berättat att hon kämpat med att ta hand om Norths hår och att hon inte har vetat hur hon ska göra för att ge North de frisyrer hon vill ha.

– North är så stolt över sitt lockiga hår och hon har starka åsikter om hur hon vill ha det. Som mamma vill du inte säga till henne, “jag vet inte hur jag ska fixa ditt hår”. Det är en sak att vara så stolt över att få henne att se söt ut och att få henne att se självsäker ut. Det är viktigt för mig, sa Kim Kardashian i ett avsnitt av dokusåpan Familjen Kardashian.

Kim Kardashian fick sedan en lektion av en privat stylist i hur hon ska fläta Norths lockiga hår.

Se nya bilderna på North:

North West har vanligtvis lockigt hår, som hon även är mycket stolt över.

Kim Kardashian har plattat North Wests hår.

Kim Kardashian har plattat North Wests hår.

Kim Kardashian har plattat North Wests hår.

Hetast på Hänt TV: JASMINE GUSTAFSSON berättar om uppbrottet med ADRIAN MONTIN

LÄS OCKSÅ: Det betyder symboliken i det fina kärleksarmbandet

LÄS OCKSÅ: Efter mötet med Trump – Kim Kardashian och Kanye West i storbråk

FOTO: Ibl

Senaste nytt