Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians lyxköp till barnen – för 75 000

Kim Kardashian har köpt väskor för 75 000 kronor från märket Louis Vuitton till sina barn och syskonbarn.

Kim Kardashian älskar lyx och glamour. Nyligen köpte hon väskor till sina barn och syskonbarn för 75 000 kronor.

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, och hennes make, rapparen Kanye West, 41, har varit ett par sedan 2012. De har tre barn ihop, North, 5, Saint, 3, och lilla Chicago snart 1.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Kim är dock inte den enda av syskonen Kardashian/Jenner som har barn. De senaste åren har klanen förökat sig i stadigt tempo. Kourtney Kardashian, 39, har barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4. Khloé Kardashian, 34, har dottern True, 8 månader, Kylie Jenner, 21, har dottern Stormi, 11 månader och Robert Kardashian, 31, har Dream, 2. Är det svårt att hänga med? Du är inte ensam…

Trots att Kim Kardashian har en hel hög av barn och syskonbarn bestämde hon sig för att köpa väskor till alla småtjejerna, och inte vilka som helst. Det var åtta stycken miniväskor av det exklusiva märket Louis Vuitton som Kim Kardashian delade ut. Enligt Daily mail ska varje väska vara värd över 10 000 kronor.

En extra väska för framtida barn

Hon la ut bilden på sin Twitter, där en följare undrade hur hon räknade då det bara finns sex stycken småtjejer i familjen Kardashian.

”Åh vänta jag köpte en till mig själv och extra för framtiden”, svarade stjärnan då.

Hon och maken Kanye West uppges just nu vänta sitt fjärde barn via en surrogatmamma. Hittills har amerikanska medier rapporterat om att det är en liten pojke som kommer till världen i maj, men kanske blir det ännu fler barn för paret längre fram. De båda vill ha en stor familj med många barn.

Även Kylie Jenner har visat upp väskorna på sociala medier. På sin Instagram filmade hon när dottern Stormi tog emot presenten med ett stort leende. Därefter kastade hon handväskan över axeln som ett riktigt proffs. Sådan mor sådan dotter!

LÄS MER: Experterna eniga: Kim Kardashians berömda rumpa har minskat

LÄS MER: Bilden på Kim Kardashian – som Kanye West raderat

FOTO: TT

SENASTE NYTT!