LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians julklapp till 6-åriga dottern North

26 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Kim Kardashian ger dottern North West Michael jacksons gamla jacka
Kim Kardashian och Kanye West har gett sin 6-åriga dotter en julklapp värd över en halv miljon kronor.
På Instagram visar realitystjärnan upp gåvan till North West.
– Hon är så glad och så tacksam, skriver Kim.
Annons
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomenBrand logo
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomen

Julen är en speciell högtid får många, inte minst för familjen Kardashian, den amerikanska familjen vart realityserie är inne på sin sjuttonde säsong. En av seriens huvudpersoner är Kim Kardashian, 39. Tillsammans med maken Kanye West, 42, har hon barnen North, 6, Saint, 4, Chicago, 1, och Psalm, 7 månader.

Runt jul har familjen flera traditioner, bland annat tar de alltid ett julkort allihop i december som en hälsning till sina fans. De har även en gigantiskt och påkostad julfest som de såklart dokumenterar minutiöst på Instagram. De har nämligen miljontals och åter miljontals följare gemensamt på Instagram och står bakom några av världens största konton.

Kim Kardashians julklapp till dottern

Och det var just på Instagram som Kim Kardashian avslöjade vad hon hade gett i julklapp till sin dotter North. På en story har hon lagt upp en bild på en svart jacka med silvriga detaljer och en röd remsa runt ena ärmen. Kragen är hög och har små kronor i silver dekorerade på kanten.

Annons

”Michael Jacksons riktiga jacka”, skriver Kim till bilden.

Hon har även lagt upp flera filmer där hon filmar fler detaljer på jackan. Kim berättar att popstjärnan, som dog 2009, bar jackan i samband med skådespelerskan Elizabeth Taylors 65-årsdag år 1997.

– Jag och Kanye gav North den här jackan och det var Michael Jacksons jacka som han bar med Elizabeth Taylor, förklarar stjärnan.

Hon berättar att dottern är ett stort fan av den avlidna popstjärnan och att hon och maken visste hur mycket hon skulle älska jackan.

– Vi vann den på en auktion för North inför jul och vi har fått den uppsydd i ärmarna så att hon kan använda den nu och sen lägga ut den när hon blir äldre och hon kan växa i den och kan ha den i resten av sitt liv. Hon är så glad och så tacksam, säger Kim Kardashian.

Så mycket gick julklappen på

Så vad kostade då jackan? Enligt Daily mail ropades jackan in på en auktion i oktober för 650 000 kronor. Då avslöjades inte namnet på köparen, men nu står det alltså klart att dyrgripen för över en halv miljon kronor har gått till 6-åriga North West.

Michael Jacksons jacka
Här är alltså North Wests julklapp värd över en halv miljon kronor.

FOTO: Instagram, TT

Annons