LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians fans rasar efter detaljen i bilden på North: ”Alldeles för ung”

16 jan, 2019 
AvLotta Gray
Kim Kardashians fans rasar efter beslutet att låta North använda klackskor
Kim Kardashian är i blåsväder igen. Nu rasar fansen över att dottern North ser ut som en vuxen kvinna.
Annons

Det har länge varit liv i luckan hos Kim Kardashians, 38, fans som tycker att hon låter dottern North, 5, växa upp för fort genom att låta henne bära kläder och skor som många anser är mer passande för en vuxen kvinna. Nu senast är det valet av skor som fått dem att se rött.

För ett par veckor sedan sågs 5-åriga North klampa runt i skyhöga klackar, enligt Starmagazine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför familjens årliga fest på julaftonskvällen dök Kim upp med hela sin familj bestående av maken Kanye West, 41, samt barnen North, 5, Saint, 3, och minstingen Chicago, snart 1. På Instagram delade realitystjärnan då flera bilder på sin uppklädda familj framför vita och lysande juldekorationer. En detalj i bilderna väcker dock ilska hos följarna – North har nämligen ett par klarröda läppar målade i läppstift.

Dottern i liten bikini

”Varför har North mer smink än sin mamma?”

”North är alldeles för ung för smink. Låt barn vara barn!”

Annons

”Varför har hon rött läppstift? Låt den lilla flickan växa upp långsamt.” är några av kommentarer som finns att läsa under bilderna.

I augusti postade Kim en bild på North i en liten bikini vilket fick kritiska mammaröster att höjas i hennes kommentarsfält efter att hon delat en bild på North där de klagade på att bilden är alldeles för opassande.

Den där bikinin är för opassande för en sån liten flicka”, skriver en bland kommentarerna, och flera andra sluter upp bakom hen och instämmer.

Du borde inte lägga ut såna bilder på sina barn, du borde skydda dem istället. Åtminstone klä de i barn-anpassade kläder. Barn ska inte klä sig i bikinis, det är bara sjukt”, skriver en annan.

Det är inte helt lätt att ha världens ögon på sig.

Klicka vidare i bildspelet för att se fotot som följarna reagerat på:

FOTO: TT/Instagram

Annons