Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians beslut efter kritiken mot nya klädkollektionen

Kim Kardashian

Namnvalet till den nya kollektionen möttes av skarp kritik från fansen. Nu erkänner Kim Kardashian misstaget och gör en ändring. ”Jag lyssnar, lär mig och växer ständigt”, skriver hon på Twitter.
Slå på ljud

Förra veckan gick tv-profilen Kim Kardashian, 38, ut med att hon lanserar sin nya underklädeskollektion Kimono.

”Äntligen kan jag dela med mig av mitt nya projekt som jag har jobbat med senaste året. Jag har drömt om detta i femton år. Kimono är shapewear-kläderna och lösningen som verkligen fungerar för kvinnor”, skrev hon då på Twitter enligt Eonline.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Direkt fick stjärnan mängder av kritik för namnvalet till klädkollektionen. Då klädesplagget kimono i grunden är en traditionell klädsel inom den japanska kulturen menade kritikerna att Kim Kardashian gjorde sig skyldig till kulturell appropriering.

”Snälla Kim Kardashian. Kimono tillhör vår älskade kultur och den betyder mycket mer för oss än vad du tror. Kimono är något som ligger oss nära om hjärtat. Så du är inte bara respektlös mot oss, utan även våra japanska förfäder som skapade detta traditionella plagg. Så snälla, tänk över ett namnbyte”, skriver en användare.

”Detta är vårt traditonella klädesplagg. Det är kultur som vi vårdar ömt. Snälla, låt bli det namnet”, skriver en annan.

”Snälla byt namnet. Ta inte vår kimono ifrån oss”, skriver ytterligare en.

Kim Kardashian svarar på kritiken

Nu svarar stjärnan på kritiken från följarna. I ett inlägg på Twitter skriver Kim Kardashian att hon tar åt sig av åsikterna och att hon inte menade något illa.

”Jag lyssnar, lär mig och växer ständigt, så jag uppskattar passionen och de olika perspektiven som människor ger mig. När jag annonserade namnet på min shapewear-kollektion gjorde jag det med mina bästa intentioner”, skriver hon på Twitter.

I ytterligare ett inlägg berättar hon att ett namnbyte för kollektionen kommer att ske. Vad det nya namnet blir är fortfarande okänt.

”Mina varumärken och produkter bygger på inkludering och mångfald och efter noggrant övervägande kommer jag att lansera mitt Solutionwear-varumärke under ett nytt namn. Jag återkommer snart. Tack för er förståelse och stöd”, skriver hon i inlägget.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!