LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians desperata handling efter sjukdomstiden: ”Besatt”

16 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Kim Kardashians sjukdom
2011 fick Kim Kardashian veta att hon drabbats av den kroniska sjukdomen psoriasis. Sedan dess har realitystjärnan provat många olika metoder för att få bukt med utslagen. Nu har Kim Kardashian tagit till en okonventionell metod – hon tar hjälp av ett medicinskt medium.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan och affärskvinnan Kim Kardashian, 38, diagnostiserades med den kroniska hudsjukdomen psoriasis för åtta år sedan. Under åren som gått har hon berättat öppet om sin psoriasis och hur den påverkar henne.

Några av symptomen för psoriasis är röda, fjällande och ofta kliande utslag. Ungefär var tredje person med psoriasis får också ledbesvär på grund av inflammation i lederna. Sjukdomen går i skov där perioder med mindre besvär kan varvas med perioder med större besvär, något som kan ha stor påverkan på både den fysiska hälsan och livskvaliteten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I december berättade Kim Kardashian att utslagen på hennes kropp blivit allt värre. Då hade sjukdomen börjat visa sig på hennes ansikte. På Twitter bad hon om råd från sina följare.

”Jag tror jag måste börja ta medicin för min psoriasis. Jag har aldrig sett den så här tidigare och kan inte ens täcka över den längre. Den har tagit över min kropp”, twittrade hon då och fortsatte:

Annons

”Har någon testat medicin för psoriasis och vilken funkar bäst. Behöver hjälp ASAP!!!”

Kim Kardashian har också försökt hålla sjukdomen i schack genom att undvika vissa sorters mat och testat ljusbehandlingar, något som inte gett det resultat hon hoppats på.

Kim Kardashian ska dricka grön juice

I ett kommande avsnitt av Keeping up with the Kardashians tar Kim Kardashian hjälp av en man vid namn Anthony William som kallar sig för ett ”medicinskt medium”. Han har en podcast och skrivit böcker med fokus på andlighet och det övernaturliga.

I avsnittet pratar Kim Kardashian med sin syster Kourtney Kardashian, 40, om att hon vill ta hjälp av Anthony William för att få bukt med sin psoriasis.

– Har du hört talas om det medicinska mediet? Det medicinska mediet kan tala med andar, men han är ingen riktig läkare. Jag är så inne på medium. Jag är besatt. Alla som känner mig vet att jag älskar att få kontakt med andevärlden, säger Kim Kardashian i avsnittet.

Hon fortsätter:

– Så ja, om han kan berätta för mig någonting om min psoriasis och hur jag kan göra något åt det, så är jag med för att se vad som händer.

Han kommer också till Kim Kardashian och ger henne en ”andlig undersökning” efter att Kim visat honom sina utslag.

– När det når mitt ansikte är det ett problem, säger Kim Kardashian till Anthony William.

Efter undersökningen ger det medicinska mediet Kim Kardashian ett tips – rekommendationen är att Kim ska börja dricka selleri-juice.

FOTO: TT

Annons