LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians bebisavslöjande – första orden efter ryktena

15 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Därför väntade Kim Kardasian och Kanye West med fjärde barnet.
Det har under en tid ryktats att Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt fjärde barn – nu bekräftar Kim bebisnyheten och berättar om hur ryktet startade.
Annons

Det har under några veckor spekulerats kring att realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och maken, rapparen Kanye West, 41, väntar sitt fjärde barn tillsammans via en surrogatmamma.

Paret har redan dottern North, 5, sonen Saint, 3, och lilla dottern Chicago, snart 1, tillsammans. Det har rapporterats om att Kim alltid har drömt om att ha en familj med fyra barn, eftersom att det är så många barn som hennes mamma Kris Jenner, 63, och avlidna pappan Robert Kardashian Sr, hade.

Realitystjärnan och rapparen fick sin yngsta dotter via surrogat på grund av de farliga komplikationer som uppkom under Kims två tidigare graviditeter. Efter mycket skriverier och snack om en eventuell bebis på väg bekräftades äntligen nyheten officiellt av Kim själv nyligen.

”Blev full på en julfest”

I veckan lyckades programledaren Andy Cohen, 50, få med alla tre Kardashian-systrarna med i sin amerikanska talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen. Kim, Kourtney Kardashian, 39, och Khloe Kardashian, 34, var alltså alla tre samlade på en och samma plats för första gången på sju år – och det var här som Kim bekräftade att de väntar att fjärde barn via surrogat.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt Hollywood Life frågade programledaren rätt ut om Kim och Kanye jobbar ett till barn.

– Det gör vi, svarade Kim.

Hon avslöjade också att bebisen väntas komma väldigt snart. Hon bekräftade även könet.

– Det är en pojke, jag tror att det har kommit ut redan, avslöjade Kim i tv-rutan.

Och det finns en förklaring till varför ryktena började cirkulera om en kommande bebis långt innan nyheten bekräftades.

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för, avslöjar Kim.

Den snart nyblivna fyrbarnsmamma brukar inte dricka så ofta och måste ha varit riktigt pratsam den kvällen för att ha låtit sådana hemliga nyheter komma ut.

FOTO: IBL/Curtis Means

Annons