LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian och Kanye Wests beslut om nya barnnamnet

07 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Kim Kardashian och Kanye Wests nya barnnamn
Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt fjärde barn. Men svårigheterna med namnet på bebisen stressar nu paret.
Annons

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, och hennes make, rapparen Kanye West, 41, har varit ett par sedan 2012. De har tre barn ihop, North, 5, Saint, 3, och lilla Chicago snart 1.

Nyligen rapporterade Us weekly att familjen är på väg att utökas. Enligt en källa ska paret vänta en liten pojke via en surrogatmamma. Det blir parets andra barn via en surrogatmamma, då de även fick den yngsta dottern Chicago på samma sätt. Anledningen är att Kim efter de två först graviditeten led av komplikationer som gjorde det farligt för henne att bli gravid ytterligare gånger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kim och Kanye har alltid drömt om en stor familj med fyra barn, och nu är deras dröm på väg att bli verklighet. I maj beräknas den lilla pojken komma till världen, och enligt sajten Hollywood life ska paret redan nu ha börjat fundera på namn.

– Kim och Kanye hade så mycket problem med att välja de andra tre barnens namn och den här gången är inget undantag, säger en källa till sajten.

Annons

Listan på barnnamn minskar

Kim ska vara stressad över att behöva bestämma ytterligare ett namn som ska passa bra ihop med de andra barnens, men hon vill inte bestämma något namn förrän hon har fått träffa den lilla.

– Kim vet att hon och Kanye kommer att bestämma sig för ett namn så småningom. De har några förslag men det är ungefär så långt de har kommit. När de redan har tre barn så har listan minskat på potentiella barnnamn, säger källan.

Avslöjade surrogatmamman i Familjen Kardashian

Paret har ännu inte bekräftat att ett fjärde barn är på väg, men när Chicago föddes valde Kim att berätta nyheten om surrogatmamman i familjens tv-serie Familjen Kardashian. Paret Kardashian West valde då att hålla surrogatmammans identitet hemlig.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld, sa Kim då.

Den här gången ska det dock vara en annan kvinna som bär barnet då det inte passande tidsmässigt för den tidigare. Nu väntar vi med spänning på fler detaljer om Kim och Kanyes fjärde barn! Kanske får vi till och med veta namnet snart…

FOTO: IBL

Annons