Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashian och Kanye West nära skilsmässa – efter orden

Kim Kardashian och Kanye West sägs vara nära att skilja sig efter att Kanye gjort flera kontroversiella uttalanden, bland annat om att slaveriet var ett val.

Kim Kardashian börjar tröttna på sin make Kanye Wests åsikter på sociala medier, trots att hon känner sig tvungen att hålla med. Nu spås en skilsmässa vara nära.

Kim Kardashian, 38, och maken Kanye West, 41, eller Ye som han kallar sig själv nuförtiden, verkar nu vara nära randen till en skilsmässa. Anledningen är att Kanye har lätt för att prata vitt och brett om i sina åsikter, främst på Twitter, och Kim – som känner sig tvungen att stötta honom oavsett vad han skriver, börjar tröttna på hans impulsivitet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Ett exempel var det uttalande som Kanye gjorde om slaveriet i en intervju med nöjessajten TMZ, där han påstod att slaveriet skulle vara ett val och även om Kim tycker att han har fel, håller honom alltid med honom.

– Desto mer skit Kanye snackar, desto mer otrygg känner sig Kim. Han fortsätter att kasta henne och hennes familj in i elden med sina pinsamheter och de får utstå hot och trakasserier. Kim börjar verkligen tröttna, berätta en källa till Radar Online.

Höjd säkerhet runt familjen

Hon brukar på sitt ”Kim-manér”, alltid kliva in och göra en skadereglering, det vill säga, städa upp efter sin mans muntliga fadäser på sociala medier och skydda honom. Hon har kallat honom ”den mest genialiska person hon någonsin träffat”, men hon hamnar i ständigt konflikt med sig själv och sin egna åsikter.

– Kim känner sig tvingad, om och om igen att försvara honom även om hon nödvändigtvis inte håller med om allt. Han säger bara till henne vad hon ska säga och ibland vet hon knappt vad försvarar honom mot, fortsätter källan.

Kims mamma Kris Jenner, 63, har även fått höja säkerheten runt familjen efter att gänghot cirkulerade runt Kanye, fortsätter Radonline.

– Kim föredrar att bara hålla med honom än att orsaka massa drama, vidhåller källam.

Men nu är nästan droppen nådd, trebarnsmamman Kim Kardashian börjar få nog.

LÄS MER: Experterna eniga: Kim Kardashians berömda rumpa har minskat

LÄS MER: Bilden på Kim Kardashian – som Kanye West raderat

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!