LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian häpnar – efter sitt avslöjande om gravida Khloé: "Åh herregud!"

05 mar, 2018 
Lina Arvidsson
Med bara veckor kvar till Khloé Kardashians förlossning så har det avslöjats vilket kön bebisen har. Och det var inte Khloé som var först med nyheten – utan systern Kim...
Annons

Khloé Kardashian, 33, väntar en dotter. Det var Khloés syster Kim Kardashian, 37, som berättade nyheten på Twitter.

OMG @khloekardashian & @RealTristan13 ska få en flicka!!!!!“, skrev Kim Kardashian i en tweet.

Många trodde att det var Kim Kardashian som var först med avslöjandet. I själva verket satt Kim och live-twittrade under ett avsnitt av “Keeping up with the Kardashians” där könet på Khloé Kardashian bebis avslöjades, skriver Daily Mail.

Kims avslöjande kom efter att Khloé hade tvekat om hon skulle berätta nyheten själv då hon inte ville spoila för dem som ännu inte sett avsnittet med tanke på tidsskillnaden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon såg att Kim redan hunnit med det retweetade hon sin systers tweet och skrev själv en egen.

Jag är nu så glad att min dotter för alltid kommer att vara bästa vänner med Chicago och Stormi!! Gud är stor! Tack Gud för vår prinsessa“, skrev hon.

“Keeping up with the Kardashians”-stjärnan svarade också på några frågor från sina fans. På frågan om hon tänkt döpa tösen till något som börjar på K svarar hon:

Jag tror det blir ett T men K är också ett alternativ. Det är allt jag vet just nu.

FOTO: IBL

Annons