TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian bryter tystnaden om fansens operationer: ”Smickrad”

20 jan, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Kim Kardashian säger vad hon tycker om sina lookalikes.
Kim Kardashian har så pass hängivna fans att somliga av dem genomgår kirurgi för att se ut som henne. Nu berättar Kim vad hon tycker om sina lookalikes.
Annons

Kim Kardashian, 38, är en av världens mest kända – och kopierade – kvinnor. Hon har fans över hela världen och på Instagram har hon i skrivande stund över 125 miljoner följare.

I kölvattnet av en sådan berömmelse kommer också de mer intensiva fansen. Många kvinnor har försökt, med mer eller mindre lyckade resultat, kopiera Kim Kardashians utmärkande look. Vissa går så långt att de lägger sig under kniven för att likna henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kim Kardashian själv har hållit tand för tunga när det gäller att kommentera sina efterapande fans.

Men när stjärnan gästade Watch What Happens Live with Andy Cohen tillsammans med systrarna Khloé Kardashian och Kourtney Kardashian bröt Kim tystnaden kring ämnet.

En tittare ringer in och ställer frågan om Kim Kardashian tycker att det är obehagligt att människor genomgår plastikkirurgi för att se ut som henne.

– Jag tycker att folk ska göra det som gör dem lyckliga. Och jag tycker att folk också ska vara sig själv och vara individer. Men jag är smickrad att det är något som de tycker är attraktivt. Att de vill se ut så, säger Kim Kardashian i programmet.

Annons

Vill att fansen ska vara lyckliga

Kim Kardashians syster Khloé kallar då henne skämtsamt för politiskt korrekt, men Kim håller fast vid sin ståndpunkt.

– Jag vill bara att de ska vara lyckliga. Så om det är vad som gör dem lyckliga, raring, vi kan alla behöva mer skönhet i världen. Det är lugnt, säger Kim Kardashian.

I programmet avslöjar också Kim Kardashian att hon och maken Kanye West, 41, väntar sitt fjärde barn tillsammans. Paret har sedan tidigare barnen North, 5, sonen Saint, 3, och lilla dottern Chicago, snart 1.

På Andy Cohens direkta fråga om Kim och Kanye jobbar på att få ett fjärde barn svarar hon jakande.

– Det gör vi, säger Kim Kardashian.

FOTO: IBL, Watch What Happens Live with Andy Cohen

Annons