Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians ord om dottern Norths, 5, kärleksrelation

Kim Kardashian besvarar romansryktet om dottern North West

I sociala medier har det spridits bilder som antyder att Kim Kardashians femåriga dotter North West har en pojkvän. Nu svarar Keeping Up With the Kardashians-stjärnan på ryktet.

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, fick dottern North West för fem år sedan tillsammans med maken Kanye West, 41. Sedan dess har paret även skaffat barnen Saint West, 3, och Chicago West, 1, och tidigare i år avslöjade Kim att barn nummer fyra är på väg vid en surrogatmamma.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Kim Kardashians fans är ofta snabba med att kommentera vad de tycker om henne som mamma och hennes sätt att uppfostra barnen på. I januari anordnade hon en tillställning när dottern Chicago fyllde ett år – och många av hennes följare reagerade på hur påkostat Alice i underlandet-kalaset verkade vara.

”Varför har du en så pampig fest för en ettring som inte ens vet vad som händer eller kommer att minnas det?”, skrev en person i kommentarsfältet på Kims Instagram vid tillfället.

Kim Kardashian om dottern Norths ”pojkvän”

I julas la Kim upp en bild på dottern North iförd ett par klarröda och läppar målade med läppstift. Även den här gången var det flera fans som gick i taket.

”North är alldeles för ung för smink. Låt barn vara barn!”, skrev en person till realityprofilen vid tillfället.

Nu riktas ännu en gång kritik mot hur Keeping Up With the Kardashians-stjärnan hanterar sin äldsta dottern. Allt började strax innan Alla hjärtans dag när hip hop-artisten Consequence, 41, la upp en bild på sin 7-årige son Caiden Mills. På bilden satt pojken bredvid en påse från juvelerarföretaget Tiffany & Co. Bildtexten löd:

”Shout out till Northie, vi ses snart gumman”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Därefter har artisten lagt upp flera inlägg som antyder att hans son är ihop med Kims dotter North. Några av hans följare tycker att inläggen är gulliga, medan andra anser att de är opassande. Att bilderna har skapat stora rubriker är det däremot ingen tvekan om.

Det här har lett till att Kim Kardashian häromdagen fick frågan om hennes dotter är i ett förhållande, varpå hon svarade:

– Hon har inte en pojkvän. Alltså menar ni allvar? Hon är fem år gammal, sa Kim vid en pressträff i veckan.

LÄS MER: Kim Kardashians svar på tal efter plastikryktet: ”Aldrig rört”

LÄS MER: Kim Kardashians ärliga bilder – visar upp kroniska sjukdomen

FOTO: PHILIP VAUGHAN/TT, Instagram

SENASTE NYTT!