LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian avslöjar nya namnbeslutet inför sonens födsel

03 apr, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Kim Kardashian
Kim Kardashian och Kanye West sitt fjärde barn. Nu avslöjar realityprofilen vilket namn som står högst upp på listan av namnförslag.
Annons

De äkta makarna Kim Kardashian, 38, och Kanye West, 41, väntar sitt fjärde barn tillsammans via surrogatmamma. Paret har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 5, och Chicago West, 1.

Kim Kardashian har tidigare avslöjat att det är en son som paret kommer att få. Dock väntar Kim och Kanye med att bestämma vilket namn han ska få. Men realityprofilen har en namnlista med förslag och hon berättar i en intervju att de funderar på att döpa sonen till Rob, precis som hennes bror och pappa.

Kim och Kanye vill ha en stor familj

Det har tidigare rapporterats att Kim alltid har drömt om att ha en stor familj med fyra barn, eftersom det är så många barn som hennes mamma Kris Jenner, 63, och avlidne pappan Robert Kardashian, har.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare har Hänt skrivit att Kim Kardashian har varit stressad över att behöva bestämma ytligare ett namn som ska passa bra ihop med de andra barnens.

– Kim vet att hon och Kanye kommer att bestämma sig för ett namn så småningom. De har några förslag men det är ungefär så långt de har kommit. När de redan har tre barn så har listan minskat på potentiella barnnamn, sa då en källa till Hollywoodlife.

Makarna Kim Kardashian och Kanye West har valt att hålla surrogatmammans identitet hemlig.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld, har Kim tidigare sagt om beslutet att inte berätta för världen om surrogatmamman.

FOTO: TT/Evan Agostini

Annons