Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Kim Basingers dotter Ireland Baldwin har vuxit upp – kopia av sin mamma

18 maj, 2019 
AvOla Brising
Kim Basingers dotter Ireland
1995 fick Hollywoodstjärnorna Alec Baldwin och Kim Basinger dottern Ireland Baldwin. Idag är hon 23 år gammal och sin mamma upp i dagen.
Annons
Dolph Lundgrens dotter Ida gör succé – fansen häpnar efter nya bilderna: “Så vacker”Brand logo
Dolph Lundgrens dotter Ida gör succé – fansen häpnar efter nya bilderna: “Så vacker”

Skådisen Alec Baldwin, 63, fick första dottern Ireland Baldwin, 23, med dåvarande hustrun och kollegan Kim Basinger, 65, redan 1995. Och alla som varit intresserade har så klart enkelt kunnat följa Irelands uppväxt i bild eftersom hon genom åren lite då och då dykt upp i skvallerspalterna med både sin mamma och sin pappa.

Nu är Ireland sedan flera år tillbaka fullvuxen. Hon är både modell, skådis och kändis-DJ, och syns ofta själv på på vimmelbilder från olika premiärer i Los Angeles. Men nyligen la hennes pappa Alec ut en bild av Ireland på Instagram vilken fick fansen att häpna.  Hon är nämligen så extremt lik sin mamma Kim på den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Här är den omtalade Instagrambilden på Ireland Baldwin:

Och här är en bild på Kim Basinger som hon såg ut då hon 30 år gammal spelade mot Mickey Rourke i det erotiska relationsdramat och succéfilmen 9 1/2 vecka:

Kim Basinger i 9 1/2 vecka.

Likheten är minst sagt slående. Och det är lätt att tänka sig att Ireland kommer att se ut exakt som sin mamma när hon själv fyller 30 år.

Annons

Gör som mamma på alla tänkbara sätt

Kim Basinger slog igenom som fotomodell och tjänade 1 000 dollar om dagen redan som 20-åring 1973. Samtidigt studerade hon drama på The Neighborhood Playhouse, och uppträdde i Greenwich Village under artistnamnet Chelsea.

1976 flyttade hon till Los Angeles och fick småroller i tv-serier som Charlies änglar. Hon fick sitt genombrott i James Bond-filmen Never Say Never Again 1983, befäste sin position som sexsymbol i 9 1/2 vecka 1986 och sin plats i Hollywoodeliten som fotografen Vicki Vale i Batman 1989.

1993 gifte hon sig med skådiskollegan Alec och fick Ireland. Kim stannade sedan hemma i flera år med dottern och satte karriären på paus. Hon återkom i rollen som lyxprostituerad i filmen L.A. konfidentiellt 1997 och det med råge. För den rollen vann hon nämligen en Oscar för bästa kvinnliga biroll.

Men det är inte bara genom att bli modell, skådis och se ut som henne som Ireland följer i sin mammas fotspår. Kim värnar om djurens rätt och är strikt vegetarian. Och Ireland är helt enig med henne i detta.

Så sent som i fjol var hon med i PETA:s världsberömda årliga kampanj I’d Rather Go Naked Than Wear Fur efter att hennes egen mamma gjorde det.

FOTO: FRED PROUSER / REUTERS / TT, Peter Brooker/REX, Instagram

Annons