Khloé Kardashians nya vårdnadsbeslut efter otroheten

Khloé Kardashian vill ha ensam vårdnad över True efter uppbrottet från Tristan Thompson.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson gjorde slut i början av året. Nu vill Khloé ha ensam vårdnad av deras gemensamma dotter True.

Det har varit en hel del drama i familjen Kardashian den senaste tiden. Khloé Kardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 27, sägs ha varit otrogen mot henne vid två tillfällen. Nu senast med 21-åriga systern Kylie Jenners bästa vän, Jordyn Woods, 21.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

I februari kom det fram att Tristan kysst Kylies bästa vän på en fest i Los Angeles. När Khloé sedan fick reda på det konfronterade hon både pojkvännen och Jordyn om händelsen och båda erkände att ryktena stämde, vilket var droppen för Khloé som gjorde slut med Tristan.

Tristan visar inget intresse

Efter att paret gick skilda vägar har Tristan inte visat något intresse alls att vilja träffa deras gemensamma dotter, True, 11 månader. Khloé har velat att Tristan ska finnas så mycket som möjligt i Trues liv, men han jobbar och reser mycket. Så en familjefar har han inte varit mycket av.

Nu vill Khloé Kardashian ha ensam vårdnad av dottern och tror även att det är det bästa för True, skriver nöjessajten Hollywood life. En källa till Hollywood life berättar att Tristan uppskattar att Khloé ger True ett stabilt hem, nära familjen. Enligt källan är han även okej med att hon får ensam vårdnad om True.

Den 8 mars delade Khloé ett kryptiskt inlägg på Instagram där hon bland annat skrev: ”Kanske höll vi fast lite för länge hos människor som inte förtjänade oss”.

Kardashian-familjen backar dock upp Khloé. Storasyster Kim Kardashian, 38, säger bland annat till Khloé att hon ska gå vidare och fokusera på att vara en så bra mamma som möjligt till sin dotter True.

LÄS MER: Så stöttas Khloé Kardashian av familjen efter otrohetsskandalen

LÄS MER: Kim Kardashians oväntade reaktion efter Kylie Jenners framgång

FOTO: TT

Senaste nytt